Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

PCR-test bij jouw boeking

Na het goede nieuws dat we weer mogen reizen, hebben verschillende landen hun inreisbepalingen gewijzigd. Voor diverse bestemmingen is het kunnen tonen van een negatief PCR-testresultaat verplicht geworden. Bij FTI helpen wij jou graag dit zo goed mogelijk te regelen!

Hoe regel je jouw PCR-test via FTI?

Nadat jij jouw boeking hebt gemaakt ontvang je het reserveringsnummer van jouw boeking. Met het 8-cijferige reserveringsnummer kun je bij HealthCheckCenter jouw PCR-test boeken tegen scherpe tarieven die speciaal voor FTI-gasten geldig zijn! 

1. Ga naar https://covidtest.fti.nl/
2. Vul jouw gegevens in Let op: bij de vouchercode hoef je niks in te vullen!
4. Kies jouw afnamelocatie
5. Ga op de gekozen datum en tijdstip naar de afnamelocatie

Wat kost een PCR-test?

De kosten van de test liggen een stuk lager als je de test via FTI boekt. Voor een individuele antigeentest betaal je €22,50 en voor een groepstest vanaf 2 personen slechts €19,50 per persoon! Bij deze prijs zit het reiscertificaat inbegrepen, geheel gratis. Voor een individuele PCR-test betaal je €36,50 en voor een groepstest vanaf 2 personen slechts €32,50 per persoon!

Testen bij HealthCheckCenter

Op veel bestemmingen is het verplicht voor reizigers om zich te laten testen op het coronavirus. In samenwerking met HealthCheckCenter kun je je op een groot aantal locaties in Nederland laten testen. Dagelijks voeren zij duizenden tests uit voor particulieren en bedrijven en verzorgen zij Non-COVID-19 Certificaten voor reizigers. HealthCheckCenters zijn een initiatief van U-Diagnostics Holding B.V., gevestigd in Baarn. Onder deze holding valt ook U-Diagnostics B.V., een innovatief klinisch chemisch laboratorium dat diagnostiek levert voor o.a. (huis)artsen, de overheid, arbodiensten en bedrijven.

Veelgestelde vragen omtrent de verplichte PCR-test

1. Wat is een PCR-test?
Een PCR-test is een test waarbij wordt gekeken of er genetisch materiaal (RNA) van het COVID-19 virus in de neus- of keelholte voorkomt. Na afname van de test ontvang je zo snel mogelijk de uitslag met gezondheidsverklaring.

2. Wanneer kan ik een PCR-test boeken?
Zodra jij jouw boeking hebt afgerond bij FTI kun je een afspraak inplannen.

3. Voor wie is de test verplicht? 
De test is verplicht voor reizigers die afreizen naar een bestemming die het kunnen overleggen van een negatief testresultaat verplicht stelt. Op https://www.fti.nl/vragen/aangepaste-inreisbepalingen en Nederlandwereldwijd.nl lees je welke inreisbepalingen er per bestemming gelden.

Waar kun je naartoe op vakantie?

Mallorca

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en wordt door de lokale bevolking La Maravilla genoemd, wat in het Spaans het wonder betekent. Ontdek de fijne zandstranden, indrukwekkende kliffen en het romantische binnenland van dit geweldige eiland!

Lees meer
Gran Canaria

Ontdek zelf waarom Gran Canaria één van de populairste Canarische Eilanden is. Of je nu een relaxte zonvakantie wilt of een actieve vakantieganger bent: het kan op Gran Canaria allemaal. Je vindt hier fijne zandstranden, mooie havensteden en een karakteristiek duinlandschap.

Lees meer
Portugal

Weelderige groene bergketens in het noorden, kleine heuvels in het centrum, bizarre kustlandschappen met fijn zand, gouden stranden in het zuiden en niet te vergeten de Atlantische eilanden met hun adembenemende natuur. Ontwerp jouw vakantie in Portugal naar eigen smaak. Bemvindo!

Lees meer
Ibiza

Adembenemende stranden, kleine verborgen baaien, de diepblauwe Middellandse Zee, kleurrijke hippiemarkten en een van de beste partyscènes ter wereld wachten op je tijdens jouw vakantie op Ibiza. Ontdek het extravagante Baleareneiland!

Lees meer

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again