Servicecenter023 75219 20

Paspoort en visuminformatie

Wees ervan bewust dat iedere reiziger in het bezit moet zijn van geldige reisdocumenten. Verder zijn er verschillende toegangseisen per bestemming. In de regel heeft u een geldig identiteitsbewijs nodig zoals een paspoort of identiteitskaart. Voor reizen buiten de Europese Unie (EU) heeft u altijd een paspoort nodig.

Houd er rekening mee dat voor de toegang tot veel landen een geldigheid van 6 maanden na terugkomst van het identiteitsbewijs vereist is. Voor sommige landen moet overigens een visum aangevraagd voordat u daadwerkelijk naar de bestemming reist. Informeer uzelf bij de desbetreffende consulaten of ambassades over de actuele toegangsvereisten van het land. Enkel deze instanties kunnen bindende informatie verstrekken met betrekking tot de visum- en toelatingseisen. Wees ervan op de hoogte dat deze bepaling op ieder moment veranderd kunnen worden.

Verdere informatie en reisadviezen voor uw bestemming vindt u hier:

 

www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

 

Deze informatie is bestemt voor Nederlandse staatsburgers, voor andere nationaliteiten zouden andere voorwaarden kunnen gelden. Vraag dit alstublieft na bij de ambassade of het consulaat van uw bestemming.

 

Iedere reiziger is zelf verantwoordelijk voor de geldigheid van zijn/haar eigen reisdocumenten.