FTI Homepage Logo

Menu

✔ Last-minute Lara

Turkije's antwoord op Las Vegas, Lara, is de nieuwe vakantiebestemming voor zon, zee en strand. Met hotels in Vegas-stijl langs een lange zandige kustlijn en bijna het hele jaar door geweldig weer, is dit een topbestemming in wording.

Bezienswaardigheden & highlights Lara

Gelegen aan de zuidwestkust van Turkije, is en Lara Beach hard op weg om een erg populaire strandvakantiebestemming te worden. De nabijheid van Nederland maakt het erg aantrekkelijk voor de Nederlanders. Met het hele jaar door zonneschijn en gemiddelde temperaturen van 30 graden is het de perfecte bestemming als je na wat zon zand en zee wilt.

Welkom in Lara en laat je informeren over de dingen die er te doen zijn in deze bruisende regio. Met meer dan acht kilometer zandstrand en zachte golven is het strand van Lara zonder twijfel the place to be in dit gebied. Een groot stuk zandstranden, maar de meeste daarvan worden door de hotels zelf geprivatiseerd.

Als je de luxe van je hotel wilt ontvluchten en het lokale Turkse leven wilt ervaren, dan is je beste optie om naar de stad Antalya te gaan. Het merendeel van de architectuur van de stad is vrij modern. Hier heb je de keuze uit vele mooie winkelcentra die enkele grote merknamen verkopen, maar ook lokale verkopers die pronken met hun ambachten. Wat veel mensen aanspreekt is de oude stad met zijn kronkelende geplaveide straatjes vol historische ruïnes en prachtige Ottomaanse architectuur.

De meest interessante plek om te verkennen is de oude stad Kaleici, omringd door oude stenen muren, een klokkentoren en een Romeinse boog die bekend staat als de Hadrianuspoort. Je kunt ook het Archeologisch Museum van Antalya bezoeken, waar je enkele van de kunstvoorwerpen uit de oude steden van deze regio kunt zien.

Boek jouw last-minute Lara

Zie je een vakantie naar Lara wel zitten? Kies voor een Last-minute Lara en laat je aangenaam verassen door deze gezellige badplaats in Turkije.

Bekijk de aanbiedingen