Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Incekum

Incekum is een klein dorpje in het zuiden van Turkije, op een halfuur rijden van Alanya aan de ene kant en Side langs de andere kant. Deze streek is enorm populair bij toeristen die hierheen komen voor het aangename zomerklimaat en de talrijke historische sites in en rond de stad. De Turkse Riviera in het algemeen is een mooi gebied met de beste stranden van het land. Een last-minute vakantie naar Incekum is dus absoluut aan te raden.

Bezienswaardigheden Incekum

Incekum ligt op een steenworp van Alanya naar het oosten, waar de stad veel te bieden heeft voor de toerist die graag geschiedenis en cultuur wil opsnuiven. Zo is de haven van Alanya een must om te bezoeken. Het historische centrum van de stad geeft je heel wat mogelijkheden om je ogen de kost te geven en ook het kasteel van Alanya mag je hier zeker niet vergeten! Als je naar het westen rijdt, vind je Side op dertig kilometer afstand. Hier maak je echt een reis terug in de tijd! Overal in de stad vind je oude restanten van gebouwen terug. Zo kan je het oude theater bezoeken of de overblijfselen van de tempel van Apollo. In beide steden kan je ook lekker eten en deftig shoppen. De restaurantjes aan het water bieden vaak vers gevangen vis aan zeer democratische prijzen. Je kan ook een boottocht boeken langs de kustlijn en genieten van het prachtige onderwaterleven.

Extra's

Om met volle teugen te kunnen genieten van je Incekum last-minute vakantie hoef je niet per se in je hotel te blijven. Ook de vele uitstapjes die je kan reserveren zijn zeker de moeite waard. Zo kan je ook verder het binnenland intrekken om een jeepsafari te doen of met de quads te rijden. Incekum, en de hele Turkse zuidkust, heeft een uiterst gunstig klimaat waar het zelfs in de winter nog gemakkelijk gemiddeld 16-17 graden kan zijn. In de zomer klimt het kwik hier snel boven de 30 graden. Op alle momenten doorheen het jaar kan je dus genieten van een Incekum last-minute vakantie. In Turkije betaal je met de lire, maar in de toeristische bestemmingen aanvaarden ze ook euro's. Zo hoef je niet altijd in te zitten met de huidige wisselkoersen.

Boek jouw last-minute Incekum

Incekum en zijn ruime omgeving zijn een gezellige plek om te vertoeven tijdens je vakantie. Vergeet je zorgen en geniet van het goede weer, het lekkere eten en de uitgebreide uitstapjes. Waar wacht je nog op? Boek hier jouw last-minute vakantie naar Incekum!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again