Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Last-minute Cirali Beach

Een kristalheldere zee, een uitgestrekt strand en omringd door prachtige groene bergen; welkom in het paradijs Cirali Beach. Gelegen aan de middellandse zee vlakbij de veelzijdige stad Antalya, vind je dit mooie strand en een oase van rust en schoonheid. Nog onaangedaan door massatoerisme, heeft dit strand zijn authentieke sfeer en natuurlijke uitstraling behouden. Kun je niet meer wachten om dit paradijs met eigen ogen te aanschouwen? Boek dan nu nog jouw last-minute naar Cirali Beach, en misschien spot je zelfs wel één van de zeeschildpadden die zich hier regelmatig laten zien!

Bezienswaardigheden Cirali Beach

Cirali Beach, een klein stadje midden in een natuurlijke en historierijke omgeving is een prachtige plek voor natuur- en geschiedenisliefhebbers waar aan bezienswaardigheden en activiteiten geen gebrek is.

Maak de klim naar de eeuwige vlammen van Chimera. Hier komt natuurlijk gas uit de gaten in het rotsachtige landschap, dat direct vlam vat bij contact met lucht. Deze brandende bergen zijn vooral ‘s nachts prachtig om te zien.

Bezoek de ruïnes van Olympus; een oude stad die ten tijde van het Hellenistische tijdperk bij de Romeinse provincie Lycië hoorde. Hier vind je indrukwekkende ruïnes van de historische stad, zoals overblijfselen van een Romeinse tempel en een badhuis.

Spot zeeschildpadden; Cirali Beach is bekend om de zeeschildpadden die er regelmatig te zien zijn. Tussen mei en augustus komen de schildpadden aan land om hun eieren te leggen. Wil jij de eieren zien uitkomen? Kom dan in september naar het strand, dan heb je de grootste kans dat je de kleine schildpadjes vanuit hun eieren naar de zee ziet kruipen. Geniet van de zee, het strand en lekker eten

Blijf jij gedurende jouw last-minute vakantie liever op het strand en bij het water? Geen probleem! Op het zand- en kiezelstrand kun je lekker zonnebaden en voor de afkoeling neem je een verfrissende duik in het heldere water. In het water kun je hier ook goed snorkelen en duiken en de zee leent zich goed voor een heerlijke boottocht. Eenmaal terug aan land, kun je in één van de goede restaurants die Cirali rijk is genieten van de Turkse keuken of verse visgerechten. Wil je maximaal van de schoonheid van Cirali Beach genieten? Plan je vakantie naar Cirali Beach dan last-minute in het late voorjaar of de vroege herfst, als het weer en het water nog zeer aangenaam zijn, en de stranden rustig.

Boek nu jouw vakantie

Kun je niet wachten om deze verborgen parel aan de zonnige Antalya kust te ontdekken? Boek dan snel een vakantie naar Cirali Beach en laat je verrassen!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again