Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Last-minute Sarigerme

Mocht je tot nu toe nog niks geboekt hebben, maar je bent wel toe aan een ontspannende vakantie, dan is een last-minute vakantie naar het Turkse Sarigerme precies wat je zoekt. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele parken of ga op ontdekkingsreis door een van de vele dorpjes in de omgeving. Zo ontdek je hoe gastvrij de bevolking is, maak je kennis met de onvoorstelbaar lekkere Turkse keuken en kom je thuis met een koffer vol verhalen en ontelbare herinneringen.

Bezienswaardigheden Sarigerme

Een last-minute vakantie naar Sarigerme is de perfecte manier om je even helemaal op te laden. Wil je echt iets bijzonders zien, huur dan een kano en maak je op voor een korte tocht naar het eiland Baba Adasi. Hier kun je wandelen op onverharde paden en een bezoek brengen aan de oude vuurtoren. Neem in dat geval wel je eigen drinken mee, op het eiland zijn namelijk geen voorzieningen. Wil je meer van de omgeving van Sarigerme ontdekken, dan heb je hier alle gelegenheid voor. In de directe omgeving van het strand liggen verschillende kleine dorpjes zodat je een prima beeld krijgt van het leven in een klein Turks dorp. Hier vind je geen druk bezochte supermarkten, maar verkopen de bewoners hun zelf verbouwde producten aan huis. Zo charmant kan Sarigerme zijn.

Sarigerme Beach en Park 
In Sarigerme vindt je geen druk bezochte stranden, maar heb je juist alle rust. Zowel het Sarigerme Beach als het Sarigerme Public Beach zijn de moeite waard. Heb je genoeg van het strand, bezoek dan het nabijgelegen Sarigerme Park. Op een oppervlakte van 140.000 vierkante meter vind je tal van zwembaden, restaurants en bars zodat ook de inwendige mens aan zijn trekken komt.

Meer dan alleen een strandvakantie

Ook al is Sarigerme vooral bekend vanwege de prachtige stranden, er is ook voldoende te ontdekken voor de nieuwsgierige vakantieganger. Ooit lag hier de oude stad met de naam Pisiles en enkele restanten van deze oude stad zijn nog steeds zichtbaar nabij het strand. In feite is Sarigerme het strand van een heel ander dorp: Osmaniye. Doordat het strand steeds bekender werd heeft het de naam Sarigerme gekregen. De omgeving leent zich uitstekend voor lange wandeltochten, of voor een bezoek aan een van de warmwaterbronnen. Een bijzonder dorp is bijvoorbeeld Dalyan. Hier bevindt zich het indrukwekkende meer van Koycegiz en de Dalyan rivier. Het Iztuzu strand staat bekend om zijn schildpadden en voor de liefhebber is een excursie naar het natuurgebied Koycegiz-Dalyan een absolute aanrader.

Boek nu je last-minute vakantie naar Sarigerme!

Een last-minute vakantie naar Sarigerme is een prima manier om de meest populaire bestemmingen in Turkije te vermijden. Ver weg van de drukke stranden geniet je hier van een zeer betaalbare vakantie zodat je helemaal tot rust kan komen.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again