Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Tunesië

Tunesië wordt gekenmerkt door diversiteit: aan de oostkust verspreidt de Tunesische Rivièra de mediterrane charme met chique badplaatsen als Hammamet en Sousse. In het noorden zijn er vruchtbare bergen, in het zuiden fascinerende woestijnen, die met hun bizarre zoutmeren, zandduinen en groene oases uit een andere wereld lijken te komen.

Bezienswaardigheden & highlights Tunesië

Tunesië is altijd een bezoek waard. Het noordelijkste land van Afrika heeft immers voor elke vakantiesmaak iets te bieden - van de uitgestrekte mediterrane stranden en de adembenemende duikgebieden tot de mysterieuze woestijnlandschappen en een vrijwel onbekende flora en fauna die wachten om ontdekt te worden. Door de verschillende gezinsaanbiedingen komen niet alleen de volwassenen, maar ook hun kinderen aan hun trekken.

Gegarandeerde zonneschijn het hele jaar door

Veel touroperators bieden ook voordelige last-minute aanbiedingen, vooral in het voor- en najaar, waarvan sommige ook beschikbaar zijn als all-inclusive aanbiedingen. Ook kan je in het hoogseizoen veel geld besparen ten opzichte van een pakketreis. Blijf daarom op de hoogte van het actuele aanbod. Last-minute Tunesië betekent spontaan en voordelig de schoonheid van het Noord-Afrikaanse land en de oosterse flair ontdekken. Zon en warme temperaturen zijn bijna het hele jaar door gegarandeerd in Tunesië. Van april tot november liggen de waarden altijd boven de 20 graden Celsius.

Er zijn voor elk moment reisbestemmingen geschikt in Tunesië. Buiten het hoogseizoen, dat wordt gekenmerkt door warme temperaturen, kan je ook een stadswandeling maken in de hoofdstad Tunis, de mysterieuze archeologische vindplaatsen in Carthago bezoeken of op jeepsafari gaan in de woestijn. En natuurlijk zijn de beroemde toeristische bestemmingen aan zee zoals het eiland Djerba of de kustplaatsen Monastir of Sousse altijd ideaal voor een last-minute vakantie. Op de fantastische stranden blijven geen wensen onvervuld. Dankzij de vele restaurants, bars en discotheken kan je veel beleven tijdens een last-minute vakantie in Tunesië, zelfs 's avonds.

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again