Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Last-minute Mallorca

Wil je spontaan op vakantie, maar weet je niet waar naartoe? Kies voor een last-minute Mallorca. Een heerlijke bestemming vanwege de paradijselijke stranden en meer dan 300 dagen zon per jaar. Het aanbod van last-minute aanbiedingen voor Mallorca is het hele jaar door enorm en heeft gegarandeerd voor iedere smaak iets te bieden. Vind jouw last-minute Mallorca bij FTI!

Tips last-minute Mallorca

De kustplaatsen zijn de populairste bestemmingen van het eiland. De bekendste is zeker de zogenaamde Ballermann bij El Arenal in de buurt van de hoofdstad. Daar kun je overdag op het strand liggen en feest vieren tot in de ochtenduren. Aan de andere kant is de oostkust met veel amusementsmogelijkheden ideaal voor een gezinsvakantie. Aan deze kust vind je bijvoorbeeld de steden Cala Millor en Cala d'Or met een jachthaven voor zeilboten. Een last-minute trip naar Mallorca is niet alleen aantrekkelijk voor strandvakantiegangers. In het noorden van het eiland ligt de Serra de Tramuntana, die uitnodigt tot lange wandelingen. In dit gebied bevindt zich ook de hoogste berg van het eiland, de 1445 meter hoge Puig Major, die een prachtig uitzicht biedt. Tijdens een wandeling kun je een pauze inlassen in een van de pittoreske dorpjes of bij het klooster van Lluc.

Bezienswaardigheden last-minute Mallorca

Als je op Mallorca bent, moet je de hoofdstad Palma de Mallorca bezoeken. Het heeft een historische oude stadskern met kleine steegjes die de moeite waard is om te bekijken en die men tijdens een korte wandeling kan verkennen, omdat veel delen van de oude stad autovrij zijn. Bezienswaardigheden in de oude stad zijn het middeleeuwse kasteel en het huis van de beroemde kunstenaar Joan Miró. Direct aan zee daarentegen is er de imposante Sint Maria kathedraal en het paleis waar de Spaanse koninklijke familie woont tijdens hun bezoeken aan het eiland. Ook de stad Alcúdia heeft een historische oude stad die de moeite van het bekijken waard is met veel kerken, kloosters en een oude stadsmuur.

Boek jouw last-minute Mallorca

Kies nu voor een last-minute Mallorca en geniet binnenkort nog van de Spaanse zonnestralen. Ontdek prachtige baaien, heerlijke strandjes en het mooie centrum. Bij FTI profiteer je van een voordelige last-minute Mallorca en is bagage altijd bij de prijs inbegrepen. Bekijk snel onze deals!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again