Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✓ Last-minute Ibiza

Ibiza is het eiland van de schonen en de rijken, drop-outs en artiesten, feestvierders, maar ook gezinnen. De adembenemende natuur, de diepblauwe zee, de unieke sfeer en de korte vliegtijd vanuit Nederland maken het eiland Ibiza tot een spannende bestemming. Ontdek Ibiza - hier bij FTI vind je betaalbare last-minute aanbiedingen!

Bezienswaardigheden & hotspots Ibiza

Het Spaanse eiland Ibiza behoort tot de Balearen en ligt zeer dicht bij Mallorca. Bezoek het oude centrum van Dalt Villa op het eiland, waarvan het fort al van ver te zien is. Ga vervolgens door de schilderachtige, geplaveide straten naar het Archeologisch Museum van Ibiza, waar je meer te weten kunt komen over de Romeinse, Moorse en zelfs Fenicische geschiedenis van het eiland.

Ontdek naast de witte zandstranden ook de natuur in het binnenland van Ibiza. In het natuurreservaat Ses Savines ontdek je verschillende moerassen, duinen en zelfs kliffen met hun respectievelijke flora en fauna. In het zuidwesten van het eiland kun je de mooiste foto's maken voor de toren Torre d'es Savinar en meer te weten komen over de zeevaartgeschiedenis van Ibiza.

Boek jouw last-minute naar Ibiza

Ibiza staat niet bepaald bekend om zijn lage prijzen, maar dankzij onze lage prijsgarantie kun je flink besparen op je vakantie. Want bij FTI vind je voor elk budget precies het juiste hotel! Als je iets goedkoper wilt, kun je in een van de steden zoals Sant Antonti of in Ibiza-stad verblijven. Vanaf deze steden is het strand wat verder gelegen, maar hier zijn tal van andere activiteiten om te doen. 

Je kunt je tijdens jouw verblijf op Ibiza zeker verheugen op mooi weer. Ook bij spontane boekingen last-minute boekingen enkele dagen voor vertrek kun je rekenen op heerlijk weer in zowel de lente, zomer en als in de herfst.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again