Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

Last-minute Costa de la Luz

Kies voor een last-minute Costa de la Luz als je op zoek bent naar de mooiste stranden, typisch witte dorpen en veel cultuur. De Costa de la Luz vind je aan de westelijke zuidkust van Spanje en bevindt zich tussen de grens met Portugal en de straat van Gibraltar. Verwacht een rustig kustgebied waar geen massatoerisme is en waar je het echte Spanje kunt ontdekken. Bij FTI boek je voordelig jouw last-minute Costa de la Luz.

Highlights last-minute Costa de la Luz

Bij een last-minute Costa de la Luz hoort natuurlijk een mooi strand. Onze favoriet: Bolonia. Op zo’n 17 kilometer van Tarifa vind je het natuurpark El Estrecha, waar het witte zandstrand van Bolonia zich in bevindt. Het strand is 4 kilometer lang en heeft een prachtig ongerept karakter. Er waait een constante wind en daardoor is het strand echt een walhalla voor windsurfers. Ondanks dat het strand wat afgelegen ligt, heb je genoeg keuze uit restaurants voor een heerlijke maaltijd.
 
De Costa de la Luz kenmerkt zich door de typisch witte huisjes. Dorpen gevuld met witte muren maken het vooral tijdens zonsondergang het perfecte decor voor foto’s. Breng een bezoek aan bijvoorbeeld Vejer de la Frontera, een prachtig monumentaal dorpje met smalle straatjes, romantische steegjes en kleurrijke patio’s. Vejer de la Frontera is een bijzondere en romantische stad waar je heerlijk kunt genieten van het Spaanse leven.
 
Wie helemaal op wil gaan in de natuur, bezoekt natuurpark Doñana. Het grootste gedeelte van dit natuurpark wordt gekenmerkt door moerasgebieden – in de zomer kurkdroog, maar zodra de herfst zijn intrede doet vult het moeras zich al snel met water. Watervogels komen massaal naar dit gebied, een prachtig gezicht! In de zomer vind je in het park veel roze flamingo’s en in het leefgebied coto kom je onder andere herten tegen. Een bijzonder divers natuurpark!

Boek jouw last-minute Costa de la Luz

Overtuigd en toe aan een verrassend diverse vakantie? Boek dan jouw last-minute Costa de la Luz en profiteer van de voordelen die FTI te bieden heeft – zo weet jij zeker dat je altijd de juiste prijs voor jouw vakantie betaalt en is bij een vliegreis de bagage altijd inbegrepen.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again