Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Costa Blanca

Ben jij toe aan warme temperaturen, het gevoel van zonnestralen op je huid en de smaak van de Spaanse keuken? Kies dan voor een last-minute aan de Costa Blanca. Bij FTI vind je de scherpste aanbiedingen met de beste prijsgarantie. Daarnaast profiteer je bij het boeken van een pakketreis van nog meer voordelen: jouw bagage en transfer zijn inclusief de prijs!

Bezienswaardigheden & highlights Costa Blanca

De Costa Blanca wordt ook wel de Witte Kust genoemd, dit door de kilometerslange kustlijn van de regio. Met meer dan 74 stranden is deze regio uiterst geschikt voor een strandvakantie. Je geniet er het hele jaar door van de ideale weersomstandigheden om jouw vakantiedagen aan het strand door te brengen. In diverse badplaatsen tref je een levendig centrum met geschikte hotels (soms aan het strand) waar je kunt verblijven.

Benidorm is bijvoorbeeld een van die badplaatsen: het centrum is zeer levendig, je treft hier een bruisend nachtleven en tal van restaurants en barretjes waar je goed kunt dineren. Ook Calpe is een geschikte badplaats om te verblijven tijdens jouw vakantie. Het is hier iets rustiger dan in Benidorm, maar kent dezelfde gezelligheid. Deze badplaats kent een mix van oud en modern. Cultuurliefhebbers zullen eerder kiezen voor een verblijf in Alicante, deze van oorsprong Romeinse stad beschikt over een oud stadscentrum met historische wijken. Met tal van culturele bezienswaardigheden de place to be voor de cultuurliefhebber.

Boek jouw last-minute naar de Costa-Blanca

Door het aangename klimaat van deze regio geniet je het gehele jaar door van warme temperaturen en vele zonuren. Hierdoor is een last-minute Costa Blanca altijd een goed idee. Boek nu jouw last-minute en vertrek binnen nu en zes weken naar de Spaanse zon – namens FTI wensen wij jou een fijne vakantie!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again