Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

✔ Last-minute Balearen

De Balearen zijn nog steeds één van de meest populaire vakantiebestemmingen. De archipel met de eilanden Mallorca, Menorca en Ibiza biedt voldoende ruimte voor al je vakantiewensen. Boek nu je last-minute vakantie op de Balearen en geniet van fantastische stranden en helder, turquoise glinsterend water.

Bezienswaardigheden Balearen

Last-minute reizen naar de Balearen worden vooral aangeboden voor de eilanden Eivissa (Ibiza) en Mallorca en in geringere mate naar Menorca. Van Formentera kan in het algemeen gezegd worden dat er zelden last-minute reizen worden aangeboden naar het kleinste eiland van de archipel. Veel vakantiegangers boeken het liefst een appartement of hotel in de nabijheid van de zee. Een finca is een goed alternatief voor families. Zo´n finca is een oude boerderij, vaak gelegen in het binnenland en biedt veel ruimte voor de kinderen. De grote stranden op de Balearen worden bewaakt en de gasten kunnen terecht bij een groot aantal bars en restaurants direct aan het strand. Een alternatief voor het comfortabele baden in de Middellandse Zee zijn de vele verborgen kleine baaien. Volwassenen boeken vaak een last- minute reis naar de Balearen om deel te nemen aan het intensieve nachtleven; onder andere sommige stranden op Mallorca en  de meeste plaatsen op Ibiza staan bekend om een feestvakantie. 

Fijnproevers boeken een last-minute Balearenreis, niet alleen midden in de zomer, maar ook in het voorjaar wanneer de amandelbloesem bloeit. De bloeiende amandelbomen zijn niet alleen mooi om naar te kijken tijdens wandelingen door de natuur, maar geven ook een heerlijke geur af. Het hele jaar door kunnen wandelaars genieten van de fascinerende bergen op de Balearen. Mallorca staat vooral bekend als een uitstekend bestemming voor fietstochten. De bergen op het eiland stellen hoge eisen aan de conditie van de fietsers. Tot de meest interessante bezienswaardigheden op de Balearen behoren de kathedralen van Palma de Mallorca en Vila op Eivissa (Ibiza-stad) en de talrijke druipsteengrotten.

Boek jouw last-minute Balearen

Klaar om de Balearen te gaan bezoeken? Kies dan voor een last-minute! Vertrek binnen nu en zes weken en ontdek alle bezienswaardigheden & highlights. Bij FTI profiteer je van de beste prijsgarantie en is jouw bagage en transfer veelal bij de prijs inbegrepen.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again