Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

✔ Last-minute Andalusië

Deze Spaanse streek zal je verrassen met tal van bezienswaardige steden: jouw last-minute naar Andalusië zal een vakantie worden om nooit te vergeten! Of je er nu voor kiest om enkele steden te bezoeken of een rondreis te maken, bij FTI kun je kiezen voor beiden.

Bezienswaardigheden Andalusië

De regio Andalusië biedt tal van mogelijkheden voor jouw last-minute vakantie. Een van de highlights is het in het zuiden gelegen Sevilla. Hier vind je de op twee na grootste kathedraal van de wereld, de Maria de la Sede. De kunstwerken gemaakt door Picasso zijn te bewonderen in de kuststad Málaga, gelegen in een van de meest bezochte provincies van Spanje. Ook geniet je hier van een geweldig strand. Een van de meest bezochte steden van de regio Andalusië is Cordoba. De bekendste bezienswaardigheid van deze stad is de "moskeeënkathedraal" Mezquita.

Naast het bewonderen van mooie steden kun je in Andalusië op tal van stranden relaxen en kun je in vele restaurants genieten van het traditionele Spaanse eten. Wat je vaak op het menu ziet staan is de typische tapas, vis en rijstgerechten. Doordat je bij FTI veel geld bespaart op een last-minute Andalusië, kun je dit geld gebruiken voor leuke extra’s zoals een lekker etentje.

Boek jouw last-minute naar Andalusië

Door de zuidelijke ligging van deze regio is het vrijwel het hele jaar door zonnig in de meest zuidelijke plaatsen. Hierdoor kun je vrijwel in elke periode deze regio bezoeken. In andere delen van de regio kan de temperatuur lager liggen, en kan er zelfs geskied worden. Indien je jouw last-minute naar Andalusië bij FTI boekt, profiteer je gegarandeerd van de beste prijsgarantie. Je hoeft alleen nog maar te kiezen welk van deze geweldige steden je wilt gaan bezoeken!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again