Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Nederland

Nederland is geografisch gezien een gebied in het westen van Nederland dat grenst aan het Ijsselmeer en de Noordzee. In het binnenland grenzen Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht en Zeeland aan provincies. Nederland wordt vaak ten onrechte Holland genoemd. De provincie Noord-Holland, die ongeveer 5.500 km² beslaat, telt 6,3 miljoen inwoners. Deze hoge bevolkingsdichtheid is vooral te danken aan het feit dat de drie grootste steden van Nederland zich hier bevinden: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Bezienswaardigheden Nederland

Wat Nederland mist aan grootte, maakt het goed in veelzijdigheid. De drie steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag hebben een bewogen geschiedenis en hebben daarom veel te vertellen aan de bezoeker. Ook nu nog zijn het levendige metropolen van groot belang: Amsterdam als hoofdstad van Nederland, Den Haag als zetel van de Nederlandse koning en Rotterdam met de grootste zeehaven van Europa zijn op dit moment nationaal en internationaal belangrijker dan ooit tevoren. Als je zin hebt in een verandering, kun je gemakkelijk ontsnappen aan de steden in de prachtige omgeving. De dichtstbijzijnde stranden zijn snel te bereiken met de auto en vaak ook met het openbaar vervoer van bijna overal.

Populaire excursiebestemmingen vanuit Amsterdam zijn bijvoorbeeld Hoorn en Enkhuizen, beide ver in het noorden van Nederland gelegen. Deze kleine, rustige stadjes liggen direct aan het IJsselmeer en hebben goede spoorverbindingen met de Nederlandse hoofdstad. Last but not least heeft het land van tulpen en windmolens een zeer gezinsvriendelijk karakter: het rustige IJsselmeer is ideaal voor de eerste peddelpogingen van de kleintjes, en de vlakheid van het land maakt fietstochten gemakkelijk, ook in de jongere jaren.

Boek jouw last-minute Nederland

Nederland is een uitstekende bestemming. Als je je vakantie spontaan wilt plannen, kun je met last-minute trips een paar euro besparen. Een last-minute vakantie heeft ook het voordeel dat er vaak al stabiele weersverwachtingen kunnen worden opgeroepen voor de reisperiode, zodat de vakantie niet letterlijk hoeft te mislukken.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again