Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Kroatië

Een last-minute trip naar Kroatië is aan te bevelen voor iedereen die snel een beslissing wil nemen. Het zonovergoten land is fascinerend met meer dan 1.700 kilometer kustlijn en meer dan 1.200 romantische eilanden. Ideaal voor een strandvakantie! Maar ook de oude steden als Dubrovnik of Split maken indruk met indrukwekkende historische gebouwen en gezellige levendige steegjes. Ontdek jij Kroatië ook? - je vindt hier bij FTI gunstige last-minute aanbiedingen!

Bezienswaardigheden & highlights Kroatië

Terecht wordt gezegd dat het land voor elk seizoen geschikt is, omdat Kroatië zijn bezoekers in elk seizoen van het jaar een interessant beeld biedt. Degenen die gefascineerd zijn door historische monumenten en middeleeuwse steden kiezen ofwel voor de late lente, wanneer de prachtige parken van Opatija in volle bloei staan, ofwel voor de vroege herfst, die wordt gekenmerkt door aangename temperaturen en een verrukkelijk kleurenspel. Hetzelfde geldt voor reizen naar het binnenland, bijvoorbeeld naar de Plitvice Meren (locatie van de Winnetou-films en het werelderfgoed sinds 1979), naar de watervallen van de Krka-rivier of naar een van de vele andere nationale parken. Watersporters en zwemmers daarentegen geven de voorkeur aan de periode van eind mei tot half september, wanneer de temperaturen van de Adriatische Zee hen lokken om in het koele water te springen.

Istrië, het noordwestelijke schiereiland en het toeristische Mekka van Kroatië, dat niet alleen aantrekkelijke zwemmogelijkheden biedt, maar ook talrijke historische plaatsen en vele bezienswaardigheden (bijv. Umag, Poreč, Rovinj of Pula), de Kvarner-baai met de offshore-eilanden Rab, Cres en Losinj en Dalmatië met de parels Dubrovnik, Zadar, Sibenik, Split en Trogir, evenals de eilanden Hvar, Brač, Korcula en Mljet. Altijd een bezoek waard zijn ook de Kornati eilanden, een fascinerende archipel vol charme.

Boek jouw last-minute Kroatië

Kroatië is ideaal voor een last-minute vakantie, want wie snel besluit vindt hier aantrekkelijke bestemmingen: fascinerende steden, ontspannende stranden, adembenemende natuurschouwspelen - en dit alles in combinatie met een uniek landschap en fijne gastvrijheid.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again