Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Sardinië

De turkooisblauwe zee en de witte zandstranden doen denken aan een Caribisch eiland. Het mediterrane landschap, het aangename klimaat, kleine vissersdorpjes en oude bezienswaardigheden maken een vakantie op het mediterrane eiland perfect. Ontdek ook dit pittoreske eiland – je kunt hier bij FTI voordelige last-minute vakanties naar Sardinië vinden!

Bezienswaardigheden & highlights Sardinië

Met een totale kustlijn van 2.000 kilometer is Sardinië het grootste Italiaanse mediterrane eiland, gekenmerkt door turkooisblauw zeewater, witte zandstranden en kleine dorpjes midden in de prachtige natuur. Durf in het koele water van Cala Goloritzé te springen of ontdek ondergrondse werelden in de Neptune Rotten.

Op Sardinië wacht je een kleine, bijzondere wereld: prachtige kuststroken en grote dorpjes landinwaarts. Terwijl je heerlijk kunt zwemmen, surfen en duiken op stranden als Capricciolo, Grande Pevero of Cala Mariolu, wachten grote historische gebouwen op je voor de kust. Er zijn in totaal 50 archeologische opgravingen op Sardinië, die jouw vakantie tot een geweldige culturele ervaring zullen maken. Je kunt jezelf nog meer onderdompelen in geschiedenis en cultuur in diverse musea zoals het "Museo Etnografico Galluras" en het "Museo dell'Arte Mineraria".

Sardinië last-minute beleven betekent ook het eiland van zijn diepste kant ontdekken. Er zijn meer dan 1500 grotten en spelonken te vinden. Een ervaring om nooit meer te vergeten: ver onder de aarde ontdek je prachtige, kristalheldere grotmeren die er uit een andere wereld uitzien. De Neptungrotte is een echte aanrader, want de weg naar de grot langs de steile kust is een echt avontuur. De grot van Ispinigoli in het noorden van het eiland is ook fascinerend. Hier kun je een van de grootste en meest imposante stalagmieten ter wereld bewonderen.

Boek jouw last-minute naar Sardinië

Geniet van de unieke charme van het mediterrane eiland en breng een last-minute op Sardinië door, een vakantie die je niet snel zult vergeten. Bij FTI profiteer je van de scherpste vakantie aanbiedingen met de beste prijsgarantie! Ontdek ons grote aanbod en boek jouw last-minute.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again