Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Limnos

Het is een van de meest gevarieerd eiland onder de Griekse eilanden: Limnos! De groene natuur, de indrukwekkende cultuur en de Griekse keuken zullen jouw vakantie op Limnos onvergetelijk maken.

Bezienswaardigheden & highlights Limnos

Het eiland Limnos biedt een gevarieerde combinatie van cultuur & natuur. Zo vind je in de hoofdstad Myrina gezellige winkelstraten en kun je het historische kasteel van de stad bezoeken. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een bezoek aan het vulkanisch gesteente bij Falakro. Hier tref je een bijzonder beeld: bevroren lava wat ontstaan is doordat de lava in contact kwam met ijskoud zeewater. Op Limnos vind je zelfs een stukje Griekse woestijn. Vlakbij het dorp Katalakos zijn de zandduinen van Limnos gelegen, deze worden ook wel de Pachies Ammoudies genoemd.

Ook voor een strandvakantie kun je terecht op Limnos. Drie stranden hebben in 2014 het blauwe vlag certificaat ontvangen. Het zijn de zandstranden van Evgatis/Zematas vlakbij Kontias, Agios Ioannis vlakbij Myrina en Thanos in het zuidwesten van Limnos. Naast deze stranden zijn er nog tal van andere fijne stranden.

Op Limnos kun je diverse soorten trekvogels spotten waaronder zwanen, flamingo’s en wilde eenden. Deze dieren spot je bij zogenaamde Wetlands, dit zijn diepe en grote baaien. Deze Wetlands kom je o.a. tegen in de baai van Moudros, in de baai van Diaporo en bij Ifestia.

Boek jouw last-minute naar Limnos

Ben jij benieuwd naar wat er op je te wachten staat tijdens een vakantie op Limnos? Boek dan jouw last-minute Limnos en ontdek het eiland binnen nu en 6 weken. Gedurende het voorjaar en de zomer liggen de temperaturen gemiddeld rond de 25 a 30 graden en schijnt vrijwel elke dag de zon. Bij FTI profiteer je van de beste prijsgarantie waardoor je veel geld bespaart op jouw vakantie. Zo is een vakantie boeken nog leuker!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again