Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Kos

Het Griekse eiland Kos ligt in de oostelijke Egeïsche Zee en verwelkomt zijn bezoekers met gezellige vissersdorpjes en pittoreske stranden, die tot de mooiste van de Egeïsche Zee behoren. Slechts 3 uur vliegen vanaf Nederland, is het eiland perfect voor een spontane vakantie - je kunt hier bij FTI goedkope last-minute Kos-aanbiedingen vinden!

Bezienswaardigheden & highlight Kos

De gelijkenis van de Griekse eilanden met een parelketting is duidelijk: in betoverende schoonheid liggen ​​ze achter elkaar in de kristalheldere zee. Een vakantie op het eiland Kos van Griekenland zal je verrassen met sprookjesachtige stranden, het torenhoge Dekeos-gebergte, schaduwrijke bossen en groenblijvende olijfboomgaarden. Kos last-minute ontdekken is altijd een goed idee!

Het traditionele bergdorp Zia kenmerkt zich met een uitnodigende charme op een afstand van ongeveer 15 kilometer van de stad Kos. Gastvrijheid staat centraal in Griekenland: slenter door de steegjes van Zia en een local roept: "Ela do!", dat betekent: "Kom hier!". Voor je het weet heb je een gezellige babbel met een glaasje heerlijke ouzo.

De machtige plataan van Hippocrates is een beroemdheid in de hoofdstad. Hier zou de gelijknamige voorvader van de geneeskunde zijn studenten hebben ingewijd in de kunst van het genezen. Of de boom echt zo oud is, kan niet worden vastgesteld, maar steigers helpen hem zijn takken te dragen. De bezienswaardigheid van de oude Agora wacht op je ten zuiden van de natuurlijke attractie in Kos-stad. Bezienswaardigheden zoals de ruïnes van een oude Heracles-tempel uit de tweede eeuw voor Christus en woongebouwen versierd met mozaïeken verrijken jouw last-minute op Kos met pure geschiedenis.

Boek nu jouw last-minute naar Kos

Spontane vakantiegangers hoeven niet lang na te denken, boek een last-minute naar Kos en je bent in ongeveer drie uur op het eiland. Ook kun je kiezen voor een geheel pakket bestaande uit een retourvlucht, accommodatie, transfer en bijvoorbeeld huurauto - en dit alles met de beste prijsgarantie!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again