Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

✔ Last-minute Luxor

Ooit was Luxor de hoofdstad van Egypte, nu is het de beste plek om de Egyptische Oudheid te bewonderen. Luxor ligt midden in de woestijn van Egypte en biedt ontzettend veel bezienswaardigheden en typisch Egyptische wonderen. Een last-minute Luxor boek je bij FTI – bagage is daarbij altijd inclusief én je profiteert van de beste prijs!

Bezienswaardigheden Luxor

Tempel van Karnak
Misschien wel het bekendste van heel Luxor: de Tempel van Karnak. Dit complex is één van de grootste van heel Egypte en mag niet gemist worden tijdens een bezoek aan Egypte. Je vindt er ontzettend veel gebouwen, tempels, standbeelden van goden en natuurlijk de bekende zuilen. Een tip van FTI: breng vroeg in de ochtend een bezoek aan de Tempels van Karnak, het kan namelijk duk worden én in de ochtend is het nog niet zo heet.

Farao’s
Ben je gek van farao’s? Bezoek dan zeker de Vallei der Koningen. Hier liggen namelijk meer dan 56 tombes (graven) van beroemde farao’s uit het Nieuwe Rijk, zoals de wereldwijd bekende Toetanchamon. Maar ook de tombes van Amenhotep, Thoetmosis en Hatsjepsoet kun je hier bewonderen. Je vindt de vallei nabij Luxor.

Luxortempel
De Luxortempel is een schitterende en bijzondere tempel die je niet mag overslaan. Het is één van de belangrijkste en grootste tempels van Egypte. De tempel is namelijk ruim 240 meter lang. Je vindt de Luxortempel midden in de stad, vlak bij de rivier de Nijl. Tip: bezoek de Luxortempel bij zonsondergang. De lucht kleurt oranje waardoor je de mooiste foto’s kunt maken!

Boek last-minute Luxor

Ga binnenkort nog naar de zon en boek jouw voordelige last-minute Luxor bij FTI Reizen! Daarbij is bagage altijd inbegrepen. Ook als winterzonbestemming is Luxor uitermate geschikt, dus of je nu op zoek bent naar een last-minute zomervakantie of last-minute winterzonvakantie.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again