Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Cuba

Er is zo veel te doen in Cuba, dat het zonde zou zijn om er maar een week heen te gaan. Het land kan in elk seizoen worden bezocht, maar tussen november en maart de beste periode. In deze maanden zijn de temperaturen niet zo heet en het regent minder. Op deze manier is het mogelijk om te genieten van alles wat er te doen is tijdens een last-minute vakantie naar Cuba.

Bezienswaardigheden & highlights Cuba

Maak een wandeling over een van de vele witte zandstranden in Cuba. Denk hierbij aan Varadero met een 20 km lange kustlijn met wit zand. Een ander strand buiten de gebaande paden is Playa Jibacoa, dat alleen bereikbaar is met een auto. Dus voor degenen die een auto huren, zet Playa Jibacoa op je lijst met dingen om te doen in Cuba. Trinidad Cuba is een prachtige Spaanse koloniale stad. Het oude deel van de stad staat zelfs op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Wandel door de geplaveide straten, om elke hoek wacht weer een fotomoment op je! Spring in een cenote in Cuba en ga zwemmen om af te koelen op een warme dag in Cuba. Zwemmen in cenotes is uniek om te doen in Cuba, aangezien er maar een paar plaatsen in de wereld zijn met cenotes. Net buiten Trinidad is een enorm natuurreservaat, Topes de Collantes. Het park staat vol met wandelmogelijkheden en watervallen om te verkennen. Vanuit Trinidad kun je het park te paard bezoeken of zijn er grote 4 × 4 voertuigen die toeristen het park in naar de verschillende watervallen brengen.

Er is veel goede rum in Cuba. Havana Club is de favoriete rum in de meeste bars, maar als je een meer lokale smaak wilt, probeer dan wat rum in de doos. Houd het stijlvol in Cuba door rum te drinken uit een pakje dat eruitziet als een doosje waarin sap zit die in de cafetaria's / winkels in de steden wordt verkocht. De plaatselijke winkels verkopen sapdozen, zoals dozen rum voor ongeveer 50 cent. Een van de favoriete dingen om te doen in Cuba, is het brengen van een bezoek aan Vinales in het westen van het land. Hier wordt het merendeel van de tabak verbouwd en er zijn ook geweldige wandel- en grotten om te verkennen. Zet Vinales zeker op je lijst met beste plaatsen om te bezoeken in Cuba!

Boek jouw last-minute naar Cuba

Strand, steden zoals Havana, natuur en lekker eten, Cuba heeft het je allemaal te bieden. Kies voor een prachtige en ontspannende last-minute Cuba, waar je gegarandeerd aangenaam verrast gaat worden. De reistijden van plek naar plek zijn kort, waardoor je binnen no-time weer in een compleet andere omgeving staat.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again