Servicecenter023 75219 20

✔ Vind jouw familievakantie bij FTI Reizen

Ben je van plan om met het hele gezin op reis te gaan? Met onze geselecteerde kinderhotels wordt het een onvergetelijke familievakantie! Terwijl de kids door de speeltuin ravotten, in het kinderbad rondspetteren of zich uitleven in de kinderclub, geniet jij van het zonnetje. Ontdek de mooiste familiehotels van FTI!

Vakantie in een familiehotel - de héle familie blij!
Een vakantie met het hele gezin behoort zeker tot de mooiste tijd van het jaar, waar niet alleen de kinderen naar uitkijken maar ook zeker jij als ouder. Naast de keuze van de vakantiebestemming is een familiehotel de ideale accommodatie voor gezinnen. In deze hotels vind je alles voor een geslaagde familievakantie.

FTI Family - Onze familiehotels 
Met onze FTI thema's vind je eenvoudig het hotel dat perfect aansluit op jouw vakantiewensen. Eén van deze thema’s is family. Een familiehotel wordt geen FTI familiehotel totdat het voldoet aan onze hoge kwaliteitscriteria voor een gezinsvakanties. Binnen het thema family vallen alleen hotels met: 

  • Mogelijkheid om als gezin op één kamer te gaan 
  • Kindvriendelijke voorzieningen zoals een speeltuin, kinderzwembad en miniclub
  • Kinderanimatie of babysitservice

Daarnaast bieden veel hotels hoge kinderkortingen. Soms zelfs tot 100 procent. Op deze manier wordt qualitytime met de familie nog betaalbaar ook! De eventuele kinderkorting is per hotel verschillend, nieuwsgierig of jij kunt profiteren van een kinderkorting? Neem contact op me ons servicecenter: 023 75219 20.

Top 4 familiehotels in Turkije

Turkije heeft het een ruim assortiment kindvriendelijke hotels! Met kinderanimatie, speciale kinderbaden en speeltuinen, zullen de kids zich niet snel vervelen. De lange zandstranden en vaak aflopende stranden zijn ook ideaal voor kinderen van alle leeftijden. Bekijk snel onze Top 4 uitgelichte hotels in Turkije:

Top 4 familiehotels in Egypte

Een aangenaam klimaat, een warme zee en de mooie familiehotels rondom Hurghada, Sharm el Sheik en El Gouna maken Egypte een populaire vakantiebestemmingen. Niet nadenken over jouw vakantiebudget? Kies voor een verblijf op basis van all-inclusive en alles is inbegrepen, heerlijk!

Top 4 familiehotels van de Canarische Eilanden

Na 4 uurtjes vliegen ben je op één van de Canarische Eilanden en deze relatief korte reistijd maakt de Canarische Eilanden een populaire plek voor een gezinsvakantie. Terwijl jij ontspant met een goed boek of lekker aan het zwemmen bent, worden de kids entertaint door een ervaren animatieteam!