Servicecenter023 75219 20

✔ Familievakanties

Op zoek naar de perfecte familievakantie? Bekijk dan onze hotels die vallen onder het thema FTI family en je bent verzekerd van een topvakantie.
Van grote familiekamers, kinderzwembaden tot entertainment voor jong en oud!

✔ De beste familiehotels

Niks is leuker dan een leuke vakantie met het hele gezin! En met FTI family wordt de zoektocht naar het perfecte familiehotel nog makkelijker. Onze gespecialiseerde hotels zijn volledig gericht op families. Van grote familiekamers, kinderopvang, een animatieteam, kinderzwembaden tot leuke waterglijbanen. Kortom: een onvergetelijke vakantie voor de kids én ouders!

Een familiehotel wordt geen FTI familiehotel totdat het voldoet aan onze hoge kwaliteitscriteria voor een gezinsvakanties. Binnen het thema FTI family vallen alleen hotels met: 

  • Mogelijkheid om als gezin op één kamer te gaan 
  • Kindvriendelijke voorzieningen zoals een speeltuin, kinderzwembad en miniclub
  • Kinderanimatie of babysitservice

Als je nog niet zeker weet waar je naar toe wilt gaan, willen we je graag kennis laten maken met een aantal van de populaire familievakantieoorden! 

Een selectie van onze beste familiehotels in Turkije

Turkije is een uiterst kindvriendelijk land en biedt gezinsvriendelijke hotelcomplexen met uitzicht op de turquoise blauwe zee. Wat dacht je van een familievakantie aan de Turkse Egeïsche kust of in Antalya, waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt? Diverse restaurants hebben voor elk wat wils en bieden lekkere kindergerechten. Een babysitdienst kan vaak tegen een vergoeding worden geboekt en biedt ouders een paar uur voor twee. Veel familiehotels bieden minidiscos voor tieners, dus ook voor de ouderen is er geen verveling.


Een selectie van onze beste familiehotels op de Canarische Eilanden

Welke van de eilanden je ook kiest, de Canarische Eilanden beloven een droomvakantie voor het hele gezin. Ontspan in het zwembad van het hotel op Fuerteventura en wandel langs de prachtige duinstranden van Corralejo. Voor de kinderen is er een breed scala aan animatie beschikbaar. Ook op Tenerife worden alle kinderwensen vervuld met kinderzwembaden, speeltuinen en speelkamers. Op Gran Canaria vind je tal van pretparken, die jong en oud veel plezier zullen geven tijdens een gezinsvakantie. In hotelcomplexen met ruime spa- en wellnesszones hebben ouders de mogelijkheid om te ontspannen terwijl de kleintjes worden verzorgd met kinderanimatie.


Meer leuke familiehotels!