FTI Homepage Logo

Menu

Drievoudig voordeel - flexibiliteit en zekerheid

Met onze drie aanvullende pakketten maken wij reizen zo veilig en flexibel mogelijk. Het Corona Zekerheidspakket bestaat uit twee onderdelen: de Corona Reisbescherming is kosteloos inbegrepen bij iedere nieuwe pakketreisboeking en de Corona Reisdekking is bij te boeken voor slechts €9,90 per persoon. Ook is het FLEXPLUS-tarief nog steeds bij te boeken vanaf €58 per boeking. Je kunt tot en met 31.10.2021 gebruik maken van deze aanvullende pakketten voor extra zekerheid en flexibiliteit. Ook voor reizen in 2022, want de laatste terugreisdatum voor alle pakketten is 31.10.2022!

De aanvullende pakketten

Het Corona Zekerheidspakket bestaat uit twee onderdelen. Met de Corona Reisbescherming kom je op de bestemming niet voor verrassingen te staan. Wij vergoeden namelijk de extra kosten als jij tijdens jouw vakantie positief test op corona en daardoor in quarantaine moet. Ook regelen en vergoeden wij de nieuwe vlucht naar huis tot €500 per persoon en €3.500 per boeking. De Corona Reisdekking kost €9,90 per persoon extra en biedt juist voor de reis extra zekerheid. Heb je de Reisdekking bijgeboekt? Dan vergoeden wij de annuleringskosten tot €1.500 per persoon wanneer je binnen 72 uur voor vertrek positief test op corona. 

Klik hier voor meer informatie over het Corona Zekerheidspakket

 
Met het FLEXPLUS-tarief profiteer je van nog meer flexibiliteit. Hiermee kun je tot 2 weken voor vertrek jouw vakantie annuleren of omboeken tegen enkel de kosten van het tarief. En zonder dat je een reden hoeft op te geven. Wil je bijvoorbeeld niet meer op vakantie omdat je de situatie niet vertrouwt? Of wil je toch liever naar een ander land? Dan kan dit tot 2 weken voor vertrek geregeld worden. Bij omboeken geldt het prijsverschil volgens ons systeem. De prijs van het FLEXPLUS-tarief is afhankelijk van de reissom van jouw vakantie, maar is al bij te boeken vanaf €58 per boeking.
 
Klik hier voor meer informatie over het FLEXPLUS-tarief