Flexibel omboeken Bagage altijd inclusief Geen reserveringskosten Meer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

Drievoudig voordeel - flexibiliteit en zekerheid

Met onze drie aanvullende pakketten maken wij reizen zo veilig en flexibel mogelijk. Het Corona Zekerheidspakket bestaat uit twee onderdelen: de Corona Reisbescherming is kosteloos inbegrepen bij iedere nieuwe pakketreisboeking en de Corona Reisdekking is bij te boeken voor slechts €9,90 of €14,90 per persoon. Ook is het FLEXPLUS-tarief nog steeds bij te boeken!

Let op: wil jij graag onze aanvullende pakketten bijboeken? Boek dan telefonisch jouw vakantie met hulp van ons Service Center via 023 75219 20. Alleen telefonisch kunnen de pakketten worden bijgeboekt.

De aanvullende pakketten

Het Corona Zekerheidspakket bestaat uit twee onderdelen. Met de Corona Reisbescherming kom je op de bestemming niet voor verrassingen te staan. Wij vergoeden namelijk de quarantainekosten als je positief test op corona tijdens de vakantie. Ook regelen en vergoeden wij de nieuwe retourvlucht tot €500 per persoon en €3.500 per boeking. De Corona Reisdekking (€9,90 per persoon) en de Corona Reisdekking Premium (€14,90 per persoon) bieden juist voor de reis extra zekerheid. Heb je de Reisdekking bijgeboekt? Dan vergoeden wij de annuleringskosten tot €1.500 of €10.000 (bij Premium) per persoon wanneer je binnen 72 uur voor vertrek positief test op corona.

Corona Zekerheidspakket

Met het FLEXPLUS-tarief profiteer je van nog meer flexibiliteit. Dit tarief kan bijgeboekt worden voor een kleine meerprijs. Het biedt jou de mogelijkheid tot 2 weken voor vertrek de reis te annuleren of om te boeken tegen enkel de kosten van het tarief. Zonder opgaaf van reden. Wil je bijvoorbeeld niet meer afreizen omdat je de situatie niet vertrouwd? Of wil je toch naar een andere bestemming waar je je prettiger voelt? Dan kan dit tot 2 weken voor vertrek, zonder opgaaf van reden, geregeld worden. Bij omboeken geldt het prijsverschil volgens systeem.

FLEXPLUS-tarief

Pakketten bijboeken?

Wil jij graag onze aanvullende pakketten bijboeken? Boek dan telefonisch jouw vakantie met hulp van ons Service Center via 023 75219 20. Alleen telefonisch kunnen de pakketten worden bijgeboekt.