FTI Homepage Logo

Menu

Informatie over het coronavirus

Op deze pagina vind je alle informatie over het coronavirus. Zo vind je er ons annuleringsbeleid, meer informatie over ons Corona Zekerheidspakket en een link naar de aangepaste inreisbepalingen. Heb jij een andere vraag? Neem dan contact op met ons Service Center.

Annuleringsbeleid van FTI

Door het coronavirus konden veel van onze vakanties het afgelopen jaar helaas niet doorgaan. Hoe jammer wij dit ook vinden, gezondheid staat altijd op één. Zowel jouw gezondheid, als die van onze collega's in Nederland en op de bestemming. Wij kijken uit naar de tijd dat wij jou weer een mooie vakantie kunnen bezorgen. 

Ons beleid
Helaas annuleren wij nog steeds een deel van onze reizen. Dit doen wij stapsgewijs voor een periode van enkele weken. Wij houden dagelijks de situatie op een bestemming in de gaten en passen zo nodig onze annuleringen daarop aan. Is jouw vakantiebestemming (nog steeds) code oranje? Dan annuleren wij kosteloos jouw reis en kun je jouw geld terugvragen. Bij annulering ontvang je een bericht van FTI met meer informatie over de annulering en hoe je precies het betaalde bedrag terug kunt vragen. Wij geven geen vouchers uit. 
Wil jij jouw vakantie omboeken in plaats van annuleren? Neem dan contact op met ons Service Center, zij kijken graag naar de mogelijkheden.

Boek je een vakantie naar een bestemming met code oranje binnen 8 weken voor de vertrekdatum? Dan gaan wij ervan uit dat je ondanks code oranje toch wilt afreizen naar de bestemming. 

Veelgestelde vragen over het coronavirus
Bij onze veelgestelde vragen vind je antwoorden op vragen over het coronavirus en hoe wij hiermee omgaan. Je vindt er onder andere informatie over het boeken, omboeken en annuleren van vakanties en alles wat daarbij komt kijken. Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact op met ons Service Center.

Aangepaste inreisbepalingen per bestemming

Vanwege het coronavirus hebben de meeste landen aangepaste inreisbepalingen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een negatieve coronatest nodig hebt om het land in te mogen of in quarantaine moet op de bestemming. Bij onze veelgestelde vragen vind je een overzicht met alle inreisbepalingen per land.

Corona Zekerheidspakket

Vandaag de dag ben je op zoek naar een vakantie zonder zorgen en zonder risico. Daarom bieden wij jou het FTI Corona Zekerheidspakket aan, gratis bij jouw boeking met hotel en vlucht! Met dit nieuwe pakket ben jij zowel voor als tijdens de reis zeker van een zorgeloze vakantie.

  • Vergoeding van annuleringskosten bij corona
  • Ongevallendekking tijdens de vakantie
  • Dekking van overnachtingskosten en retourvluchtkosten in geval van quarantaine ter plaatse

 Lees snel verder op deze pagina voor meer informatie.

Voordelen van FTI

Bij FTI kun je ook nu zorgeloos een vakantie boeken. Zo annuleren wij jouw vakantie als de bestemming code oranje heeft en je dus niet kunt vertrekken. Je krijgt dan gewoon het volledig betaalde bedrag teruggestort. Heb jij jouw vakantie al eens omgeboekt en wordt jouw reis nu geannuleerd? Dan blijven de omboekingskosten bestaan en dien je die te betalen. Ook is bij FTI ruimbagage bij een pakketreis (hotel en vlucht) altijd bij de prijs inbegrepen en hebben wij geen verborgen kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Jouw voordelen op een rij:

  • Ruimbagage altijd inclusief bij een pakketreis
  • Geld-terug-garantie, wij geven geen vouchers uit
  • Geen verborgen kosten, bij ons betaal je geen reserveringskosten

Heb jij vragen over het boeken van een vakantie bij FTI? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met ons Service Center.

Informatie over het FTI GROUP-Vakantietegoed

Heb jij een FTI GROUP-Vakantietegoed en wil jij jouw geld terugvragen of de voucher inwisselen? Dan kun je dat doen via de onderstaande websites.

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again