Flexibel omboeken Bagage altijd inclusief Geen reserveringskosten Meer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

Beter dan thuis

Met onze campagne Beter dan thuis ontdek jij 5 redenen waarom op vakantie gaan ook nu beter is dan thuisblijven. Kies jij voor Portugal, Italië of Frankrijk?

Voordelen pakketreizen van FTI

Ondanks de huidige situatie, profiteer je nog steeds van de voordelen van een geheel verzorgde pakketreis bij FTI:

  • Bagage is altijd inclusief
  • Transfer is bijna altijd inclusief
  • Crisis op de bestemming? Geen zorgen, wij brengen je thuis!*
  • Inclusief het Corona Zekerheidspakket
  • Mogelijkheid tot bijboeken van het FLEXPLUS-pakket
* Van toepassing wanneer de situatie op de bestemming aanleiding geeft passagiers terug te halen.

Het weer is beter dan thuis

Dit is ongetwijfeld de nummer één reden om op vakantie te gaan. In Nederland is niets zo veranderlijk als het weer, maar in het buitenland ben je altijd verzekerd van mooi weer! De zon schijnt elke dag, er staat een heerlijk briesje en je kunt de hele dag je kleurtje bijwerken op het strand. Wist je bijvoorbeeld dat op Fuerteventura de gemiddelde temperatuur nooit onder de 20 graden komt?

De stranden zijn er mooier dan thuis

Het strand van Scheveningen is óók mooi, maar kan natuurlijk niet tippen aan de mooie stranden van bijvoorbeeld Spanje of Griekenland. Leg deze zomer je handdoekje neer op het zwarte strand Los Gigantes op Tenerife of bij de kraakheldere lagune Balos Beach bij Kreta! Het fijne zand tussen je tenen en een warm zomerbriesje voelen een stuk aangenamer dan wanneer op het strand in Nederland ligt.

Het eten is er véél lekkerder dan thuis

Zeg nou zelf - een échte Italiaanse pizza eten in Italië is toch veel lekkerder dan thuis eten? Restaurants in Nederland worden steeds gespecialiseerder en kiezen de beste ingredieënten uit. Maar, de echte ervaring met ingredieënten vers van eigen bodem, dat vind je alleen in het buitenland! Proef een verse souvlaki in Griekenland, ga heerlijke tapas eten in Spanje, en onze persoonlijke favoriet: proef het chocoladetoetje Tartufo in Calabrië!

De natuur is indrukwekkender dan thuis

Ook in Nederland kun je genieten van prachtige natuur. Wij beschikken over grote bossen, open weides en veel duinlandschappen die stuk voor stuk bijzonder mooi zijn. Nóg mooier en indrukwekkender is de natuur van andere Europese landen! Bezoek Nationaal Park Plitvicemeren in Kroatië, Nationaal Park Timanfaya op Lanzarote of Pico del Teide op Tenerife.

De cultuur is bijzonderder dan thuis

Je eigen cultuur ken je wel, het is tijd om wat nieuws te ontdekken. Gelukkig hebben veel Europese landen een hoop cultuur en geschiedenis te bieden. Zo barst het oude centrum van Rhodos-stad van de historie en beleef je in Calabrië het échte Italiaanse leven. Denk ook eens aan Malta - de gezellige steden stralen historie uit!