Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

All-inclusive Incekum

Incekum is een Turkse badplaats die in snel tempo een plek heeft gekregen op de toeristische landkaart. Dat het een populaire vakantiebestemming is geworden, is niet vreemd. Incekum staat immers voor 'fijn zand' en dat is nu juist wat het te bieden heeft, naast een pittoresk centrum met leuke winkeltjes en boetiekjes, fijne restaurants en talloze gezellige barretjes. Je zult je dus zeker niet vervelen in deze plaats, 25 kilometer ten westen van het meer bekende Alanya. Niet voor niets vinden heel veel natuurfotografen dit één van de mooiste locaties van Turkije.

Incekum: een onderschatte parel

Natuurlijk is het prachtige zandstrand een voorname trekpleister van de badplaats die zonder toeristen amper tweeduizend inwoners telt. Maar er is in de nabijheid nog veel meer te beleven. Zo mag een dag in het nabijgelegen Aquapark zeker niet ontbreken. Het waterpark biedt ongeveer twintig glijbanen in alle soorten en maten. En je weet ook waar je aan toe bent, want dit park in Incekum is all-inclusive met maaltijden tot in de vroege middag en de gehele dag gratis drankjes. Vanuit de hoogste glijbanen heb je een fantastisch uitzicht over de nabijgelegen baai. Incekum heeft talloze barretjes en prima restaurants, dus geen gebrek aan vertier. Omdat Alanya niet ver weg is, zijn ook de attracties daar prima bereikbaar. Zo kun je zwemmen met dolfijnen in 'Sealanya' of het robuuste kasteel Alari Kalesi bezoeken. Ook het architectonische hoogstandje Alaharan is een bezoekje waard. In Incekum wordt voor de jeugd heel veel georganiseerd, dus voor families is het een prima uitvalsbasis. Niet heel rumoerig, maar zeker met genoeg afleiding voor het hele gezin.

Prachtige omgeving

Natuurlijk, all-inclusive in Incekum betekent dat je de plaats eigenlijk niet hoeft te verlaten, maar ook buiten de nabije omgeving is er heel veel te doen. Er zijn dus heel veel mogelijkheden voor een leuke dagtrip. Een heel populaire activiteit is het Scuba Turtle Diving, waar je heerlijk kunt duiken onder enthousiaste en vakkundige begeleiding. En neem een kijkje in de grotten van Damlatas, waar de eeuwenoude historie met dank aan indrukwekkende stalactieten en stalagmieten nog altijd voelbaar is. In de nabije omgeving is er nog ruimte voor vele andere activiteiten. Shoppen, paardrijden, een uitstapje naar het groene en pittoreske Oba aan de voet van het Taurus gebergte. De Taurus is voor de Turkse bevolking in de zomermaanden een plaats waar verkoeling wordt gevonden. Maar ook voor toeristen is het een een mooie dagtrip. Langs de riviertjes vind je leuke restaurants waar je de heerlijkste visgerechten op het menu ziet staan.

Incekum is all-inclusive genieten!

Incekum biedt het gehele jaar prima omstandigheden om te verblijven. Vanaf april loopt de temperatuur al steevast op tot boven de twintig graden en in de zomermaanden is dertig graden eerder regel dan uitzondering. Een prachtige plek dus voor een fijne all-inclusive in Incekum.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again