Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

All-inclusive Gumuldur

Aan de Egeïsche kust in Turkije, 70 km van Izmir, vind je het rustige dorpje Gumuldur. Dit is de perfecte plek voor een ontspannen all-inclusive vakantie. In dit authentieke plaatsje, dat leeft van de mandarijnen teelt en visserij, kom je helemaal tot rust. Lees verder en kom erachter waarom Gumuldur de ideale plek is voor jouw vakantie.

Wat te doen in Gumuldur

Naast de prachtige stranden en gezellige restaurants heeft Gumuldur nog veel meer te bieden. Bezoek zeker het Yali Castle Aquapark, een waterpark met verschillende grote glijbanen. Ga bijvoorbeeld met een opblaasbootje door een halfdoorzichtige tunnel heen of laat jezelf door een trechter glijden. Daarnaast heeft het park enkele grote zwembaden en ook een bad voor de jonge kinderen. Kortom: plezier voor de hele familie!

Verder kan je langs het strand van Gumuldur lopen in de richting van Urkmez. Je komt hier niet alleen de verscheidene all inclusives in Gumuldur tegen—halverwege zie je namelijk de overblijfselen van Lebedos. Deze kleine stad was één van de steden in de Twaalfstedenbond. Dit is een bond uit de tijd dat dit gedeelte van Turkije in de handen was van de Grieken. Je kan de overblijfselen van Lebedos nog altijd bezoeken, ook al is er helaas niet veel overgebleven. Wel vallen er nog enkele vestingwerken op de heuvel te zien. Dit zijn fragmenten van de stadsmuur, die de stad tegen de zee beschermden. Daarnaast kan je ook de overblijfselen van de vijf wachttorens zien.

Overige activiteiten in Gumuldur

Eén van de activiteiten die je zeker dient te doen wanneer je aan de Egeïsche zee verblijft, is snorkelen. Neem dus je snorkelspullen mee of koop een bril in één van de winkels in Gumuldur. Verder kan je in de omgeving ook paardrijden en duiken.

Wanneer bezoek je Gumuldur

Voor all-inclusive vakantie in Gumuldur zijn de maanden juli en augustus aan te raden. De temperatuur van de zee is dan perfect, gemiddeld tussen de 14 en 25 graden. Overdag is het in de zomermaanden rond de 32 graden en koelt het af tot 22 graden in de avond. Maar ook in het voorjaar en najaar kan je in Gumuldur nog genieten. De temperatuur ligt dan rond de 24 graden overdag en 16 graden ’s avonds in mei, september en oktober.

Boek nu je all-inclusive vakantie naar Gumuldur!

Geniet dus van de Turkse zon in Gumuldur met jouw all-inclusive vakantie. Zo hoef je nergens anders meer aan te denken en ben je echt even weg.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again