Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ All-inclusive Tunesië

Op slechts drie uur vliegen vanaf Nederland vind je de zeer diverse vakantiebestemming Tunesië. In de loop der eeuwen hebben veel verschillende volkeren hun stempel achtergelaten. Je ziet hier invloeden uit de Fenicische, Franse, Romaanse, Arabische en Turkse tijd. Dit maakt Tunesië een erg interessante bestemming. Maar ook als je van zon, strand en zee houdt zit je in dit land goed. Kom de ene dag helemaal tot rust onder de Tunesische zon en ga de volgende dag op excursie naar een van de vele oude dorpen en steden. Als je een all-inclusive Tunesië boekt ben je verzekerd van een heerlijke vakantie, vol met ontspanning én cultuur.

Bezienswaardigheden & highlights Tunesië

Tijdens je all-inclusive vakantie naar Tunesië zijn er een aantal bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen. De stad Sousse is een paradijs voor zowel zonaanbidders als cultuurliefhebbers. Niet voor niks staat het erg goed bewaarde historisch stadscentrum op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ook de archeologische vindplaatsen Carthago en El Djem zijn niet te missen. Hier zie je de sporen van de lange en rijke geschiedenis van het land. Het schitterende Romeinse amfitheater is hier een uitermate goed voorbeeld van. Het eiland Djerba is dé plek om van de Tunesische stranden te genieten, hoewel de kustplaats Hammamet hier ook uitermate geschikt voor is. Vanuit Tozeur en Douz kun je de Sahara intrekken.

Ben je meer op zoek naar prachtige begroeiing? Breng dan zeker een bezoek aan het schiereiland Cap Bon. Hier kun je heerlijk door het beboste landschap wandelen en genieten van deze kant van Tunesië. Ook de hoofdstad van Tunesië, Tunis, mag je tijdens je all-inclusive Tunesië niet overslaan. Wandel door de kleine straatjes, snuffel in de gezellige winkeltjes en vergeet niet af te dingen als je iets moois gevonden hebt.

Dat het land een aantal prachtige en interessante plaatsen heeft om te bezoeken staat wel vast. Ook zijn er genoeg leuke excursies, uitstapjes en activiteiten te doen. Wil je tijdens een dagje strand wat meer actie? Ga dan eens duiken in de mooie heldere zee en ontdek de onderwaterwereld voor de kust van Tunesië. Ook een kamelentocht door de woestijn is zeker aan te raden. Met een tulband op je hoofd trek je door de zanderige vlakten. Misschien ga je zelfs wel op bezoek bij een nomadenvolk. Of ga op bezoek in een van de traditionele berberdorpen en ontdek hoe dit volk leeft. Vergeet ook niet om plaats te nemen in een van de kleine eethuisjes en te genieten van lokale specialiteiten zoals tajine, couscous of koucha.

Boek jouw all-inclusive Tunesië

Als je Tunesië wil bezoeken kun je dit het beste van maart tot en met november doen. De lente, zomer en herfst hebben allemaal hun eigen charme. Tunesië is dus zeker een land waar je een veelzijdige en fijne vakantie kunt hebben. Zonnen op het strand, shoppen in de lokale winkeltjes, op ontdekkingstocht door de woestijn en cultuur en geschiedenis snuiven op een van de vele archeologische vindplaatsen kunnen allemaal met elkaar gecombineerd worden. Zo ben je verzekerd van een interessante en ontspannende tijd.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again