Flexibel omboeken Bagage altijd inclusief Geen reserveringskosten Meer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

✔ All-inclusive La Gomera

Heb je eens zin in een echt bijzondere vakantie? Een vakantie waarbij je relaxen en het uitvoeren van activiteiten kunt combineren. Een vakantie waarvan je zeker weet dat je na de vakantie veel hebt om over te vertellen aan je vrienden en familie? In dat geval kun je ervoor kiezen eens naar La Gomera te gaan. Misschien heb je nog nooit van deze bestemming gehoord, want het is een tamelijk klein plekje op de Canarische eilanden. Het is ideaal voor mensen die niet van grote steden houden, maar liever in een dorpachtige setting op vakantie gaan. Het voordeel is dat je ook all-inclusive La Gomera hebt. Eten, drinken en een slaapplek is dan inbegrepen, zodat je daar geen geld meer aan hoeft te besteden.

Bezienswaardigheden & highlights La Gomera

Maar wat is er zoal in La Gomera te doen, vraag je je dan natuurlijk af. In eerste instantie is het een eiland, dus er is gigantisch veel water om je heen. Dit betekent dat je verschillende activiteiten kunt uitvoeren die verband houden met dit water. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om heerlijk te badderen. Dus heerlijk relaxen en tot rust komen van het normale drukke leven. Maar het kan bijvoorbeeld ook leuk zijn om een bootje te huren. Met een bootje kun je dan heerlijk varen en ook genieten van de zon. Je kunt lekkere drankjes meenemen en gezamenlijk genieten met je naasten.

Ben je echter even klaar met het water? Dat is geen enkel probleem, want je kunt ook genieten van het leuke eiland zelf. Het voordeel is dat het eiland niet te groot is, dus je hoeft niet bang te zijn dat je bepaalde plekken niet kunt bezoeken. Je kunt optimaal genieten, ook als je voor een kortere periode naar dit eiland toegaat en dat is natuurlijk fijn. Geniet bovendien van de aangename mensen die daar wonen en de bijzondere cultuur. Omdat het een eiland is, merk je ook duidelijk dat er sprake is van een eigengereidheid. Dit houdt in dat de lokale bevolking een eigen karakter heeft en je graag introduceert met de cultuur aldaar.

Boek jouw all-inclusive La Gomera

Wil jij optimaal genieten van al het pracht en praal, dan is het verstandig om je dagen nuttig te gebruiken. Veel mensen maken geen planning als het gaat om de vakantie en dat heeft meestal als nadeel dat je veel leuke dingen niet gaat ondernemen. Het is juist aan te raden om actieve activiteiten af te wisselen met wat rustgevende activiteiten. Daarnaast kan het ook aan te raden zijn om een gids in te huren. Een gids die weet precies wat leuk is om te doen, zodat je zelf niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Profiteer dus van de gastvrijheid die er te vinden is, zodat je een onvergetelijke vakantie hebt. Al met al is een reis naar La Gomera leuk voor mensen die niet van vakanties in zeer grote steden houden. Voor optimale rust ben je bij La Gomera op de juiste plaats aanbelandt.

Bekijk de aanbiedingen