Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ All-inclusive La Gomera

Heb je zin in een echt bijzondere vakantie? Een vakantie waarbij je relaxen en het uitvoeren van activiteiten kunt combineren? Een vakantie waarvan je zeker weet dat je na de vakantie veel hebt om over te vertellen aan je vrienden en familie? In dat geval kun je ervoor kiezen eens naar La Gomera te gaan. Misschien heb je nog nooit van deze bestemming gehoord, want het is een tamelijk klein plekje op de Canarische eilanden. Het is ideaal voor mensen die niet van grote steden houden, maar liever in een dorpachtige setting op vakantie gaan. Het voordeel is dat je ook een all-inclusive vakantie op La Gomera kunt boeken. Met de all-inclusive verzorging hoef je nergens meer aan te denken!

Bezienswaardigheden & highlights La Gomera

Maar wat is er zoal in La Gomera te doen, vraag je je dan natuurlijk af. In eerste instantie is het een eiland, dus je bent natuurlijk omringd door water. Het is daarom het een goede bestemming als je van wateractiviteiten houdt, zoals het huren van een bootje en daarmee de kust verder te ontdekken terwijl je geniet van de zon. Neem lekker drankjes en hapjes mee om gezamenlijk van de mooie omgeving te genieten. Je kunt natuurlijk ook heerlijk op de stranden relaxen en een duik in zee nemen. 

Ben je echter even klaar met het water? Dat is geen enkel probleem, want je kunt ook genieten van het leuke eiland zelf. Het voordeel is dat het eiland niet te groot is, dus je hoeft niet bang te zijn dat je bepaalde plekken niet kunt bezoeken. Je kunt optimaal genieten, ook als je voor een kortere periode naar dit eiland toegaat en dat is natuurlijk fijn. Geniet bovendien van de aardige mensen die daar wonen en de bijzondere cultuur. Omdat het een eiland is, merk je ook duidelijk dat er sprake is van een eigengereidheid. Dit houdt in dat de lokale bevolking een eigen karakter heeft en je graag introduceert met de cultuur aldaar.

Boek jouw all-inclusive La Gomera

Wil jij optimaal genieten van al het pracht en praal, dan is het verstandig om je dagen nuttig te gebruiken. Dit eiland is ideaal om actieve activiteiten af te wisselen met wat rustgevende activiteiten. Daarnaast is het ook erg leuk om een gids in te huren. Een gids die weet precies wat leuk is om te doen, zodat je zelf niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Profiteer dus van de gastvrijheid die er te vinden is, zodat je een onvergetelijke vakantie hebt. Al met al is een reis naar La Gomera leuk voor mensen die niet van vakanties in zeer grote steden houden. Voor optimale rust ben je bij La Gomera op de juiste plek.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again