Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ All-inclusive Ibiza

Een magnifieke zonsondergang, verborgen parels en bergen aan festijn - het idyllische Ibiza laat werkelijk niemand koud. Helemaal opladen aan het rustgevende, azuurblauwe water is een vanzelfsprekendheid op dit prachtige eiland. Verlang je naar een weekendje weg? Maak je er liever een heus, twee-weeks avontuur van? Een verblijf op Ibiza verrijkt je op verscheidene manieren - het staat dan ook bekend om haar festieve karakter. Bereid je voor op heldere stranden, uitbundige clubs, bijzondere schatten en culinaire hoogtepunten. Om je op voorhand zo goed mogelijk voor te bereiden op je reis naar Ibiza, nemen we je hieronder mee doorheen alles wat je altijd al wilde weten over dit adembenemende eiland.

Bezienswaardigheden & highlights Ibiza

Een all-inclusive Ibiza biedt een ultieme yin-yang-balans. 's Middags kom je tot rust tussen spectaculaire landschappen, en 's avonds geniet je al dansend van een cocktail met heerlijke muziek. Het zijn tegenpolen, maar je zal ongetwijfeld tot beide aangetrokken worden. Het proeven van de twee zorgt voor een optimale reiservaring. Wat valt er nu juist te beleven? Lees zeker verder en ontdek Ibiza's onontdekte rijkdommen...

Zowel vroege vogels als nachtuilen zullen hun gading vinden aan de baai van San Antonio. Er is ontzettend veel te doen, maar je kan er evengoed 'niets' doen. Het staat bekend om haar vele water- en sportactiviteiten, alsook verfijnde culinaire ervaringen. Houd je van een rijke culinaire beleving? Het gastronomisch centrum van Santa Eularià biedt werkelijk alles waar je naar op zoek bent. Naast culinaire toppunten, vind je er talrijke jachthavens en luxueuze winkelgelegenheden terug.

Trek je wandelschoenen alvast aan, want deze parel bereik je zeker en vast niet zomaar! Torre Des Savinar is een historische piratentoren. Bij aankomst geniet je van een fenomenaal uitzicht. Je kan er gezellig picknicken of vertoeven tijdens zonsondergang. Het verlaten strand Atlantis ligt niet veel verder - dit kan je dus gemakkelijk combineren.

Naast enkele must-see's, heeft Ibiza nog zó veel meer te bieden. Stel je bucketlist al maar samen - er is haast geen ontsnappen aan Ibiza's talrijke parels... Heb je een hart voor geschiedenis? De ruïnes van Festival Club stellen niet teleur. Omstreeks 1972 werd hier een gigantische openluchtclub gebouwd en dit in de vorm van een amfitheater. Het onderging een faillissement, maar tot en met de dag van vandaag staat het nog steeds bekend als paintball- en graffititerrein.

Het bijzondere werk Puertas Can Soleil zal liefhebbers van kunst erg kunnen bekoren. Andrew Rogers bouwde er Puertas Can Soleil; de poorten naar de hemel. Met het achterliggende Es Vedra, kom je er helemaal tot rust. Niet veel verder vind je Time and Space, ook wel gekend als Ibiza's Stonehenge, terug. Het bevindt zich op een boogscheut van Cala Codolar.

Boek jouw all-inclusive Ibiza

Klaar om dit indrukwekkende eiland te gaan verkennen terwijl je geniet van alle faciliteiten die het all-inclusive concept biedt? Boek dan nu jouw goedkope all-inclusive Ibiza! Profiteer van de beste prijsgarantie – daarnaast zijn de bagage & transfer bij de prijs inbegrepen. Zo veel voordelen maken het boeken van jouw vakantie extra leuk!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again