Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ All-inclusive Costa del Sol

De Costa Del Sol in Spanje is een gebied dat bekend staat om zijn hoogbouwhotels en resorts op gele zandstranden. Van de Moorse geschiedenis tot de moderne tijd, deze regio zit vol verrassingen. Om je te helpen dit gebied te verkennen, hebben we een lijst samengesteld met een aantal coole plekken en dingen om te doen. Ben je klaar? Laten we gaan.

Bezienswaardigheden & highlights Costa Del Sol

El Teatro Romano is het oudste gebouw in de stad Málaga. Gelegen in het culturele hart van de stad, ligt het aan de voet van het beroemde fort Alcazaba. Het is een van de overgebleven symbolen van Roman Hispania in de stad. Wandel door de ruïnes tijdens een wandeltocht door het Romeinse theater. De King’s Pathway, ook wel bekend als ‘El Caminito del Rey’, is een wandelpad, vastgemaakt langs de steile wanden van een smalle kloof in El Chorro, nabij Ardales. Gebouwd in het begin van de 20e eeuw om arbeiders toegang te geven tot twee waterkrachtcentrales, werd het pad in 2000 gedurende meer dan een decennium afgesloten nadat veel mensen stierven bij een poging het over te steken.

De kathedraal van Málaga is een rooms-katholieke kerk in Málaga. Het maakt deel uit van de meest unieke en indrukwekkende kathedralen in Zuid-Spanje. De noordelijke toren is 84 meter hoog. Het is een van de hoogste kathedralen in Andalusië. Binnen in de tempel zijn de stijlen afkomstig uit renaissance- en barokinvloeden.

Playa de la Malagueta is het belangrijkste strand en ligt dichtbij de stad. Dit is waar malagueños komen spelen (en hun ochtendoefeningen doen). Genieten van het strand is een van de beste dingen die je kunt doen aan de Costa del Sol. Huur hier een ligbedje en ga lekker op het strand lezen of zandkastelen bouwen en spetteren met de kinderen. Als de honger begint, zijn er genoeg ijsverkopers.

Wat is er beter dan een kustplaats om te sporten? Er is de mogelijkheid om te paragliden, surfen of kitesurfen. Je kunt ook gaan raften, een quad rijden of wilde dolfijnen zien, of gewoon op de fiets de plaats verkennen. De prachtige grotten van Nerja zijn een keten van enorme grotten die zich uitstrekken over bijna vijf kilometer en de thuisbasis zijn van 's werelds grootste stalagmiet, een 32 meter hoge kolom van 13 meter bij 7 meter aan de basis. Het is een geweldige plek om te bezoeken op regenachtige dagen of als je het strand gewoon even beu bent. De grotten van Nerja in Spanje zijn goed onderhouden, veilig en fascinerend.

Kies voor een all-inclusive Costa Del Sol

Lijkt een vakantie naar dit prachtige gebied je wel wat? Kies dan voor een all-inclusive Costa Del Sol en wees altijd van alle gemakken voorzien.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again