Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ All-inclusive Mauritius

Wie Mauritius zegt, denkt aan helderblauw water en parelwitte stranden. Het ligt ten oosten van Afrika, in de Indische Oceaan, en heeft een eigen munteenheid en taal, al spreken ze hier ook Engels en Frans. Het is dé vakantiebestemming voor wie echt eens wil genieten van rust, alsof je op een andere planeet vertoeft. Het is er het hele jaar lekker warm, met een gemiddelde temperatuur tussen de 25 en 30 graden. Een paradijs op aarde.

Bezienswaardigheden & highlights Mauritius

Van Mauritius kan je nog het beste genieten door je te laten verwennen met alle luxe die er te vinden is. De hotels aan de stranden zijn zo gelegen dat je praktisch overal zicht hebt op de wonderlijke Indische Oceaan en zijn prachtige onderwaterfauna. Je kan via je hotel dan ook vaak dergelijke excursies boeken om tussen de vissen door te zwemmen. Soms zijn ze wat groter, zoals de dolfijnen of walvissen die je ook zou kunnen spotten in apart geregelde tours.

Het water rondom je vakantiebestemming zal je niet teleurstellen. Sterker nog, het is een absolute must op je vakantie op dit tropisch eiland. Of beter gezegd, eilandengroep. Mauritius zelf bestaat uit meerdere eilanden, die in zijn geheel tot de noemer Mauritius behoren. Je kan dus ook altijd een tripje maken naar een van die eilanden.

Wat ook zeker op je lijstje moet staan, is het nationale park Black River Gorges, in het zuidwesten van het land. Of je nu een begeleide tour neemt, of zelf met een huurauto door dit park rijdt, je zal versteld staan van de wilde, prachtige natuur die je zal aanschouwen. Breng ook een bezoek aan Port Louis, de hoofdstad van het land. Zo kan je daar in de binnenstad leuke souvenirs op de kop tikken of de lokale Creoolse keuken proeven, die een mix is van verschillende Caribische specialiteiten, met vis en kip centraal. Rougaille is bijvoorbeeld een typische saus van het eiland, gebaseerd op de Mauritiaanse tomaten, look, chili en gember. Aapravasi Ghat is een gratis museum dat je kunt bezoeken. Het behoort ondertussen tot UNESCO werelderfgoed! Hier kan je een blik terug in de tijd werpen naar hoe de eerste gastarbeiders van China, India en Afrika arriveerden na de afschaffing van de slavernij.

Boek jouw all-inclusive Mauritius

Kortom, een vakantie naar Mauritius spreekt tot ieders verbeelding, maar het is zeker mogelijk om zelf ook die droom te verwezenlijken! Een all-inclusive Mauritius vakantie is als een droom die werkelijkheid wordt! Waar wacht je nog op?

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again