Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ All-inclusive Zakynthos

Er zijn zoveel dingen te doen in Zakynthos. Dit eiland is absoluut een van de beste plaatsen om te bezoeken in Griekenland. Als je de naam Griekenland hoort, roept het waarschijnlijk beelden op van de witte zandstranden van Kreta, de stenen pilaren van de Akropolis in Athene of de witgekalkte gebouwen van Santorini. Maar er zijn meer dan 6000 eilanden in deze mediterrane archipel om uit te kiezen en Zakynthos is een kleine verborgen parel onder hen.

Bezienswaardigheden & highlights Zakynthos

Laten we beginnen met de belangrijkste attractie op het eiland en mogelijk de meest gefotografeerde plek van het hele land. Het prachtige stuk wit zand van Navagio Beach, met onmogelijk blauw water, wordt beschermd door een natuurlijke haven met aan 3 zijden angstaanjagende hoge kliffen van 200 meter hoog. In het midden van het zand ligt een rottend schip. Een (vals) gerucht gaat dat dit een schip van een tabakssmokkelaar was dat tijdens een storm op het strand is neergestort, terwijl het in werkelijkheid gewoon een vrachtboot was die aan land liep. Of je het romantische verhaal nu gelooft of niet, het enorme schip dat op het zand rust, draagt zeker bij aan de charme en allure van dit spectaculaire zicht. Er zijn twee manieren om Navagio Beach te zien: over zee of vanaf de top van de kliffen. Er zijn geen wegen die rechtstreeks naar het zand leiden, dus om in het water te zwemmen en het scheepswrak van dichtbij te zien, moet je een boottocht maken.

Restaurant Lofos is een klein, door locals gerund restaurant en heeft zonder twijfel het beste uitzicht op het ruige landschap van Zakynthos. Kies een tafel langs het dek en kijk over de klif naar landerijen beneden of de Ionische Zee in de verte.

De riffen en stranden rond Zakynthos herbergen een van de oudste levensvormen op aarde, de Loggerhead Sea Turtle. Dit prachtige wezen kan worden gezien in het Zakynthos Marine Park of 's avonds aan land komen om eieren te leggen op veel (zelfs populaire) baaien rond Zakynthos en de omliggende eilanden. Je zult waarschijnlijk wel eens een schildpad zien tijdens je reis naar Zakynthos, maar om je kansen te vergroten moet je zeker op een boot springen en ze gaan zoeken.

Boek jouw all-inclusive Zakynthos

Zoek je een vakantiebestemming waar je even helemaal tot rust kunt komen en waar je de nodige activiteiten in kunt plannen? Dan is een all-inclusive Zakynthos de ideale vakantie voor jou!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again