Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

✔ All-inclusive Marsa Alam

Wil je echt eens genieten van een meer bijzondere vakantie? Een niet-reguliere vakantie waarbij je echt eens wat anders gaat doen? In die gevallen kan een trip naar Marsa Alam een echte aanrader zijn. Marsa Alam is een plaats in Egypte en zeer populair als vakantiebestemming, vanwege de vele bezienswaardigheden. Je kunt hier enerzijds genieten van de heerlijke zee, maar eveneens van de prachtige natuur. Het voordeel van all-inclusive Marsa Alam is dat jij je niet druk hoeft te maken over eten en drinken en dergelijke. Dit wordt allemaal voor je geregeld, zodat je optimaal kunt genieten van de vakantie!

Bezienswaardigheden Marsa Alam

Duiken
Maar wat kun je zoal doen in Marsa Alam, vraag jij je dan ongetwijfeld af. In principe kun je verschillende activiteiten uitvoeren. Allereerst kun je hier geweldig duiken. Ben jij een fanatieke duiker en vind jij het leuk om de wondere wereld onder het water te bewonderen? In dat geval is dit echt een fantastische ervaring, want er zijn verschillende plekken waar je kunt duiken. Heb je nog geen ervaring met duiken? Dat is geen enkel probleem, want je kunt hier bijvoorbeeld ook lessen krijgen.

Natuur
Ben je naast liefhebber van water bijvoorbeeld ook liefhebber van de natuur? In dat geval ben je in Marsa Alam ook op de juiste plek. Er is namelijk ook veel ongerepte natuur te vinden alwaar je van kunt genieten. Dus in principe kun je twee vliegen in één klap slaan. Genieten van het water, maar tegelijkertijd van de natuur. Zo kun jij je vakantie multifunctioneel maken, maar daarnaast is er nog meer waar je van kunt genieten. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de culturele bezienswaardigheden. Er is daar namelijk een bijzondere cultuur die niet te vergelijken is met de Westerse cultuur, dus dat kan ook een echte eye-opener zijn.

Excursies
Wil jij optimaal genieten van een all-inclusive Marsa Alam? In dat geval kun je aan de ene kant natuurlijk zelf erop uit trekken. Het voordeel daarvan is dat het wel iets avontuurlijks heeft en je nergens aan vast zit. Je kunt namelijk zelf bepalen wanneer je bepaalde activiteiten en dergelijke gaat uitvoeren. Een nadeel ervan is echter dat je misschien niet precies weet waar je moet zijn. In die gevallen kan het boeken van excursies ook een aanrader zijn. De gids leidt dan de weg en weet alle mooie plekjes uit te zoeken, zodat jij daar zelf niet meer naar op zoek hoeft te gaan en dat is natuurlijk ook zeer voordelig te noemen.

Boek jouw all-inclusive Marsa Alam

Al met al is een vakantie naar Marsa Alam echt aan te raden. Zeker voor mensen die eens een andere cultuur willen proeven dan de Westerse cultuur. Het is een unieke culturele ervaring, maar ook voor je brein om heerlijk tot rust te komen!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again