Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ All-inclusive Luxor

De combinatie van het ontdekken van een stad vol historie en het genieten van al de luxe die een hotel aanbiedt: een all-inclusive vakantie in Luxor biedt deze mogelijkheid. De kwaliteit die de all-inclusive hotels in Luxor bieden is hoog, waardoor het jou aan niks te kort zal komen. Naast dat je bij FTI uit geweldige all-inclusive hotels kunt kiezen, bieden wij jou ook nog eens het voordeel dat jouw bagage en transfer inclusief de prijs is indien je een pakketreis van FTI boekt!

Bezienswaardigheden & highlights Luxor

Wanneer je all-inclusive in Luxor verblijft is het zonde om de stad niet te gaan ontdekken: de historie van Luxor is indrukwekkend! Zo zijn er diverse tempels in en rondom Luxor gelegen, waaronder de tempel van Amon en de Luxor tempel. De tempel van Amon is één van de grootste en populairst bezochte archeologische vindplaatsen van Egypte. De grootste en ook belangrijkste tempel van Egypte is ook gevestigd in Luxor, de Luxor tempel. Deze tempel is ruim 242 meter lang!

Bij de geschiedenis van Egypte horen ook de verhalen over mummificatie. In het mummificatiemuseum staat de kunst van mummificeren centraal en leer je alles over het proces van balsemen en conserveren. Een groot aantal mummies staan tentoongesteld om te bewonderen en je kunt het proces volgen van dood tot graf.

Boek jouw all-inclusive vakantie naar Luxor

De temperatuur in Egypte loopt gedurende de zomermaanden erg op. De beste reisperiode voor een all-inclusive vakantie in Luxor is dus afhankelijk van hoe jij jouw vakantie wilt indelen. Kies je voor een relaxte vakantie waarbij je grotendeels bij het hotel blijft, dan kun je zowel in de zomer als in de winter kiezen voor een all-inclusive Luxor. Wil je naast relaxen bij het hotel ook de stad ontdekken? Kies er dan voor de stad in de wintermaanden te ontdekken. Ook dan is de temperatuur met zo'n 25 graden aangenaam, en valt er vrijwel geen regen. Het perfecte weer om de stad te gaan verkennen.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again