Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

✔ All-inclusive Cyprus

Op zoek naar de ideale vakantiebestemming voor een gevarieerde vakantie? Kies dan voor Cyprus! Van kilometerslange zandstranden, de eeuwenoude Griekse historie tot aan oneindig veel culturele bezienswaardigheden – het Griekse eiland is ontzettend divers. De all-inclusiveformule in de hotels zal er voor zorgen dat het je aan niks te kort zal komen tijdens jouw vakantie. Indien je een pakketreis boekt bij FTI profiteer je van de beste prijsgarantie en zijn jouw bagage en transfer bij de prijs inbegrepen!

Experttip

Daphne - Contentspecialist

Als je graag kiest voor een vakantie vol diversiteit, dan is Cyprus zeeën, brede zandstranden, charmante dorpjes en de warme gastvrijheid vind je er ook indrukwekkende kliffen en groene natuur. Wie van lekker eten houdt zit ook goed op Cyprus, de keuken wordt gevormd door kleine hapjes genaamd mezes. Ga terug in de tijd en ontdek de eeuwenoude geschiedenis van Cyprus door archeologische vindplaatsen te bezoeken - jouw vakantie op Cyprus zal in het teken staan van ontdekkingen!

Bezienswaardigheden Cyprus

Een vakantie op Cyprus biedt tal van mogelijkheden – of je nu graag op het strand ligt of de stad in gaat, op Cyprus kan het allemaal. Er zijn diverse steden die het bezoeken waard zijn. De hoofdstad Paphos biedt tal van winkel- en uitgaansmogelijkheden en een onvergelijkbaar aanbod van oude opgravingen en culturele bezienswaardigheden. Limassol is de op één na grootste stad van Cyprus bevindt zich in een overgangsfase en is op weg naar moderniteit. De smalle steegjes van de oude stad rond het kasteel bieden een geslaagde afwisseling van het strandleven met talrijke bars, cafés en tavernes en goede winkelmogelijkheden. Naast gezellige steden vind je op Cyprus tal van fijne stranden, veelal met het kenmerk blauwe vlag strand. Hierdoor kun je een actieve vakantie goed combineren met relaxen!

Boek jouw all-inclusive Cyprus

Het klimaat van dit Griekse eiland biedt de ideale omstandigheden voor een zonvakantie. Gedurende het voor- en najaar liggen de temperaturen gemiddeld een paar graden lager dan in de zomer, de zon schijnt iets minder en zo nu en dan valt er neerslag. In de zomer schijnt de zon volop en valt er nauwelijks neerslag. Houd je van een strandvakantie, dan kun je het beste in de zomermaanden Cyprus bezoeken. Ga je er graag op uit om het land te ontdekken, dan is op vakantie gaan in het voor- of najaar een beter keuze.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again