FTI Homepage Logo

Menu

Faillissement D-reizen

Op deze pagina lees je meer informatie over het faillissement van D-reizen met betrekking tot FTI.

D-reizen
Eén van onze partners, de D-rt Groep, is failliet verklaard. Dit faillissement zal veel gevolgen hebben voor de gehele reisbranche en alle consumenten. Wij doen ons uiterste best om de zorgen van onze klanten, die hierbij betrokken zijn, uit handen te nemen. Ben je momenteel in afwachting van een financiële afwikkeling van D-reizen of heb je een nieuwe vakantie geboekt via D-reizen waarvan FTI de uitvoerder is? Dan zal FTI de wettelijke verplichtingen nakomen en jouw boeking overnemen, zodra wij door de curator op de hoogte zijn gesteld.

Let op: inmiddels hebben wij contact opgenomen met iedere getroffen boeking waarvan wij de gegevens van de curator hebben ontvangen. Heb jij nog geen bericht van ons ontvangen? Dan kan dat twee dingen betekenen:

  1. D-reizen is organisator van de reis. Na de betalingsspecificatie op het boekingsformulier staat het kopje ''Organisator''. Je dient direct contact op te nemen met de SGR, zij gaan jou verder helpen.
  2. D-reizen is doorverkoper van de reis. Na de betalingsspecificatie op het boekingsformulier staat het kopje ''Doorverkoper''. In dit geval heeft de curator ons nog niet jouw gegevens gedeeld. Neem contact met ons op via d-reizen@fti.nl

Wij verzoeken je vriendelijk om de komende periode onze website www.fti.nl in de gaten te houden over de afwikkeling van jouw boeking. Bedankt voor jouw geduld en begrip.

Vertrek binnen 4 weken
Heb jij een boeking met vertrek binnen 4 weken? Stuur dan een mail naar d-reizen@fti.nl met een contactverzoek of bel naar +31(0)23 75219 24. Wij zullen dan contact met jou opnemen over de afhandeling van jouw boeking. Wij mogen alleen contact hebben met de hoofdboeker van de reis.

Veelgestelde vragen rondom D-reizen
Bekijk ook onze pagina met veelgestelde vragen over het faillissement van D-reizen.

Een nieuwe vakantie boeken
Kun jij net als wij niet wachten om weer op vakantie te gaan? Onze vakanties kun je met een gerust hart boeken bij FTI. Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem dan contact op met onze collega’s van het Service Center via +31(0)23 75219 20 of mail@fti.nl. Zij kunnen jou adviseren, meer vertellen over onze vakanties en jouw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Daarnaast kun je gebruikmaken van het Corona Zekerheidspakket. Wij zorgen dat jouw vakantie een droomvakantie wordt!

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again