FTI Homepage Logo

Menu

Corona Zekerheidspakket

Vandaag de dag ben je op zoek naar een vakantie zonder zorgen en zonder risico. Daarom bieden wij jou het Corona Zekerheidspakket aan, gratis bij jouw boeking met hotel en vlucht! Met dit nieuwe pakket ben jij zowel voor als tijdens de reis zeker van een zorgeloze vakantie. Je krijgt dit pakket gratis bij jouw boeking vanaf maandag 22 maart t/m vrijdag 30 april 2021. Lees snel verder voor meer informatie!

Wat houdt het pakket in?

Het Corona Zekerheidspakket is gratis inbegrepen bij alle nieuwe boekingen met hotel en vlucht (een pakketreis) van 22.03.2021 t/m 30.04.2021 van FTI met vertrek t/m 31.10.2021. Met dit pakket ben je verzekerd van de volgende voordelen:

✔ Vergoeding 
van annuleringskosten bij corona. Bij een positieve PCR-test (vanaf 72 uur voor vertrek) moet de reis helaas worden geannuleerd, zonder test mag je vaak namelijk niet reizen. De gemaakte
annuleringskosten krijg je vergoed tot een maximum van €1.500,- per persoon. Het overige bedrag van de reissom, dat buiten de annuleringskosten valt, krijg je door FTI vergoed.
✔ Verzekeringsdekking tijdens de vakantie. Kan jouw vakantie gewoon doorgaan zoals geboekt? Fijn, dan kun je onbezorgd genieten van jouw vakantie! Je profiteert namelijk tijdens de hele reis van een aanvullende en gratis verzekering: 24/7 medische zorg inclusief ongevallenverzekering tot €25.000.
✔ Gratis inbegrepen. Het Corona Zekerheidspakket is helemaal gratis inbegrepen bij jouw vakantie met vertrek t/m 31.10.2021.

Boek jouw droomvakantie 2021 in alle gevallen zorgeloos en veilig - het nieuwe Corona Zekerheidspakket maakt het mogelijk!

Hoe werkt het?

  1. Binnen 72 uur voor vertrek laat je een PCR-test afnemen.
  2. Is het resultaat negatief? Fijn! Dan kun je onbezorgd gaan genieten van jouw vakantie. Is het resultaat positief? Dan kan de reis helaas niet doorgaan. Binnen 10 uur na het ontvangen van het testresultaat moet je contact opnemen met het Service Center om jouw vakantie te annuleren. Als je het resultaat in het weekend ontvangt, stuur je binnen 10 uur een mail naar ons Service Center via mail@fti.nl dat je jouw reis wilt annuleren. Je kunt ervoor kiezen om de reis te annuleren voor iedereen of alleen voor de reiziger met de positieve test. In het laatste geval zal het Service Center controleren of de reis door kan gaan voor de rest van de reizigers.
  3. Na het annuleren ontvang je van FTI een annuleringsfactuur.
  4. De annuleringsfactuur en het positieve testresultaat dien je in bij onze verzekeringsmaatschappij HanseMerkur. Je krijgt vervolgens tot €1.500 per persoon vergoed. De contactgegevens van HanseMerkur zijn vermeld op de annuleringsfactuur. Het overige bedrag van de reissom, dat buiten de annuleringskosten valt, krijg je door FTI vergoed.

De voorwaarden

Hier lees je de voorwaarden van het Corona Zekerheidspakket en welke boekingen wel en niet meedoen.

  • Geldig voor: alle pakketreizen met vluchten (hotel + vlucht) van de merken FTI en XFTI
  • Boekingsperiode: 22.03.2021 - 30.04.2021
  • Reisperiode: 22.03.2021 - 31.10.2021 (laatste terugreisdatum)
  • Uitzonderingen: Hotel-only en Flight-only, groepsreserveringen zonder vlucht, losse cruisesboekingen, driveFTI, 5VF en X5VF, Windrose en FTI 360 boekingen zonder vlucht
  • Vergoeding annuleringskosten bij positieve testuitslag: geldt bij positieve PCR-testuitslag 72 uur voor vertrek (geen sneltest toegestaan). In dit geval dient de annulering plaats te vinden binnen 10 uur nadat de reiziger kennis heeft genomen van het positieve resultaat.
  • De gedeeltelijke vergoeding van de annuleringskosten kan alleen worden voldaan aan reizigers die in een EU-lidstaat wonen.

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again